کار خوب و پسندیده کارکنان پلیس راهنمایی و رانندگی چالوس

رئیس پلیس راهور استان مازندران از کار خوب و پسندیده کارکنان پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان چالوس خبر داد.
کد خبر: ۷۵۲۶۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۳ - 07June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «نصراله بیگلری» رئیس پلیس راهور استان مازندران امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تصادف و حوادث رانندگی، همیشه با صحنه‌های ناخوشایند و گاه خطرناک همراه هستند، در این میان، حضور به موقع و اقدامات فداکارانه نیرو‌های امدادی، می‌تواند مرهمی بر آلام حادثه دیدگان باشد و از بروز خطرات بعدی جلوگیری کند.

کار خوب و پسندیده کارکنان پلیس راهنمایی و رانندگی چالوس

وی افزود: در ویدیویی که در فضای مجازی از طرف یکی از شهروندان چالوسی مبنی بر کار خوب و پسندیده کارکنان پلیس راهنمایی و رانندگی منتشر شد، نمونه‌ای درخشان از همین اقدامات انسان‌دوستانه است.

رئیس پلیس راهور استان مازندران ادامه داد: یکی از کارکنان پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان چالوس پس از وقوع یک حادثه رانندگی، شخصاً مشغول جارو زدن و پاکسازی خیابان از شیشه‌های خرد شده بود که توسط شهروندی به ثبت رسید و در فضای مجازی منتشر شد.

وی اضافه کرد: این شهروند در حین فیلمبرداری از کار پسندیده مامور راهور گفت: این عملکرد شایسته تقدیر است و بار دیگر به ما یادآوری می‌کند که نیرو‌های انتظامی، حافظان نظم و امنیت، گاهی با اقدامات کوچک، اما پرمعنای خود، درس بزرگی از انسانیت و فداکاری به ما می‌دهند.

سرهنگ بیگلری تاکید کرد: این اقدام، فراتر از وظایف معمول یک نیروی پلیس راهنمایی و رانندگی است و نشان‌دهنده وجدان کاری بالا، تعهد و حس مسئولیت‌پذیری عمیق این افسر فداکار است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها