سردار رادان: عده‌ای به دنبال مخدوش کردن رابطه مردم و پلیس هستند

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به حوادث اخیر گفت: اگر مردم در کنار ما باشند، پیروزی قطعی است و پلیس برای امنیت مردم جان می‌دهد.
کد خبر: ۷۵۲۸۵۷
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵ - 08June 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در سفر به جنوب کرمان و در جمع مسئولان شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد اظهار داشت: عده‌ای در داخل و خارج کشور به دنبال مخدوش کردن رابطه مردم و پلیس هستند. ما این افراد را می‌شناسیم، زیر نظر داریم و اقدامات قانونی در حال انجام است. مردم بدانند امنیت ذهنی و روانی آنان برای ما خط قرمز است.

سردار رادان: عده‌ای به دنبال مخدوش کردن رابطه مردم و پلیس هستند

سردار رادان از عملیاتی شدن استقرار فرماندهی انتظامی جنوب کرمان خبر داد و گفت: این تصمیم با پیگیری‌های مستمر نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد و همراهی مسئولان منطقه نهایی شده است.

فرمانده کل انتظامی کشور اظهار داشت: تلاش‌های مستمر نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد و رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و پیگیری‌های قاطع، ما را به تصمیم نهایی رساند.

استقلال فرماندهی انتظامی جنوب کرمان عملیاتی می‌شود

وی افزود: امروز مقابل مردم این منطقه، دیگر جایی برای مقاومت نمانده و به لطف خدا، فرماندهی انتظامی مستقل جنوب کرمان عملیاتی خواهد شد.

سردار رادان گفت: ما متعهد شده‌ایم، زیرساخت‌های لازم را با سرعت فراهم کنیم و برای تحقق این هدف، سهم نیروی انتظامی در تامین اعتبارات و امکانات از جمله احداث ساختمان‌های اداری و منازل سازمانی تا تامین تجهیزات و نیروی انسانی چند برابر شده است.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به ضرورت همراهی مردم با پلیس در مسیر امنیت پایدار تاکید کرد: اگر متولیان امنیت تنها باشند، توفیق ناقص است و اگر مسئولان نیز همراه شوند، توفیق هست، اما کامل نیست. ولی اگر مردم در کنار ما باشند، پیروزی قطعی است و پلیس برای مردم جان می‌دهد.

سردار رادان یادآور شد: تاسیس فرماندهی انتطامی جنوب کرمان گامی در راستای تقویت مدیریت و توزیع متوازن امنیت در استان کرمان است.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار