تأکید بر مدیریت توأم با علم و دین در آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در مازندران با تأکید بر مدیریت توأم با علم و دین در آموزش و پرورش گفت: هر کسی به آینده این کشور علاقه‌مند است، باید نسبت به جامعه دانش‌آموزی نیز حساس و دغدغه‌مند باشد.
کد خبر: ۷۵۲۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۹ - 08June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت‌الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز (یکشنبه) در دیدار «کوروش یوسفی» رئیس آموزش ناحیه یک ساری، ضمن تبریک ایام دهه ولایت و در آستانه عید سعید غدیر خم، با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی که «سیمای آینده جامعه را در دانش‌آموزان امروز باید دید»، اظهار داشت: هر کسی به آینده این کشور علاقه‌مند است، باید نسبت به جامعه دانش‌آموزی نیز حساس و دغدغه‌مند باشد.

تأکید بر مدیریت توأم با علم و دین در آموزش و پرورش

وی افزود: ما در کشور به‌عنوان مسلمان و شیعه دارای فقهی غنی هستیم، تمام اعمال و رفتار انسان، چه فردی و چه اجتماعی، دارای حکم و دستور الهی است.

نماینده ولی فقیه در مازندران، اجرای تفکر سکولاریسم در ایران را نادرست و خیانت به آینده فرزندان این مرز و بوم دانست و ادامه داد: دین اسلام برای دنیا و آخرت بشر قانون‌گذاری کرده و خداوند با این قوانین مسیر رستگاری دنیا و آخرت انسان را مشخص کرده است. 

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: اینکه بگوئیم آموزش و پرورش، حکومت، اقتصاد، پارلمان و قوانین ما بر اساس تفکرات بشری باشد و کاری به دین نداشته باشد، در این کشور سخنی بی‌اساس است.

این مسئول تأکید کرد: مدیران و مسئولان در تمامی حوزه‌ها، از جمله آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهادها، باید فعالیت‌های خود را بر مبنای آموزه‌های دینی تنظیم کنند. 

وی اذعان داشت: شادی و لذت‌های حلال در دین اسلام جایگاه ویژه‌ای دارند و هیچ مسلمانی حق ندارد برای شادی مردم، معیار‌های دینی را زیر پا بگذارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با تأکید بر مدیریت توأم با علم و دین در آموزش و پرورش، خواستار جدیت بیشتر حضور دانش‌آموزان در نماز جمعه شد. 

عضو مجلس خبرگان رهبری پیشنهاد داد: دانش‌آموزان خود را به به حضور در نمازجمعه و جماعت تشویق کنید و تلاش کنید تا حضور پرشورتر و موثرتری داشته باشند.

این مسئول همچنین خواستار حضور روحانیون و مسئولان در کنار دانش‌آموزان در محیط‌های مختلف از جمله مسابقات ورزشی و اردو‌ها شد تا چهره دین و دینداری برای آنها ملموس‌تر و جذاب‌تر باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار