«ریحانه‌های دفاع مقدس» روایتی از نقش زنان گیلان در جنگ

کتاب‌های «ریحانه‌های دفاع مقدس» و «ما را مدافعان حرم آفریده‌اند» درباره دفاع مقدس و مقاومت با حضور نویسندگان و پژوهشگران گیلانی رونمایی خواهد شد.
کد خبر: ۷۵۳۱۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۲ - 09June 2025
به گزارش دفاع‌پرس از رشت،  در راستای بزرگداشت فرهنگ دفاع مقدس و معرفی دستاورد‌های پژوهشی در این حوزه، آیین رونمایی از دو کتاب با موضوع دفاع مقدس و مقاومت سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۰ صبح در طبقه همکف سالن اجتماعات تالار مرکزی رشت، واقع در جنب بوستان ملت برگزار می‌شود.
«ریحانه‌های دفاع مقدس» روایتی از نقش زنان گیلان در جنگ
کتاب نخست با عنوان «ریحانه‌های دفاع مقدس» که به نقش زنان استان گیلان در دوران دفاع مقدس می‌پردازد، توسط دکتر محمود رنجبر و زهرا عبدالرحیمی تألیف شده است. در این برنامه، خانم سمیه اقدامی به عنوان مصاحبه‌گر حضور خواهد داشت تا به گفت‌و‌گو درباره اهمیت جایگاه زنان در این دوران پرافتخار بپردازد.
 
کتاب دوم نیز «مارا مدافعان حرم آفریده‌اند» شامل دو جلد است که به قلم جمشید نری میسا به بیان خاطرات و داستان‌های جان‌فشانی‌های مدافعان حرم اختصاص دارد. این اثر تلاش دارد بخشی از فداکاری‌ها و رشادت‌های مدافعان حرم را برای مخاطبان بازگو کند و یاد و نام آنان را زنده نگه دارد.
 
برگزاری این مراسم فرصتی است تا ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم، پژوهش‌ها و آثار ارزشمند ادبی و مستند مرتبط با این مقاطع حساس تاریخ انقلاب اسلامی به جامعه معرفی شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار