سردار مرتضی عمو مهدی: لزوم اجرای برنامه‌های کوچک اما با تأثیرات بزرگ

فرمانده سپاه حضرت روح الله گفت: کنگره شهدای استان بستری برای تربیت جوانان مومن و انقلابی است.
کد خبر: ۷۵۳۳۶۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۱ - 10June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، سردار سرتیپ دوم پاسدار مرتضی عمومهدی، فرمانده سپاه حضرت روح الله استان مرکزی، در نشست اخیر با مدیرکل آموزش و پرورش استان با تأکید بر اهمیت ایام اوغات فراغت تابستان برای دانش آموزان اظهار داشت: اوقات فراغت باید به گونه‌ای مدیریت شود که دانش‌آموزان از آن بهره‌وری کامل داشته باشند و بتوانند در کنار تفریح و سرگرمی، مهارت‌های لازم را نیز فرا بگیرند.

سردار مرتضی عمو مهدی: لزوم اجرای برنامه‌های کوچک اما با تأثیرات بزرگ

فرمانده سپاه حضرت روح الله استان مرکزی همچنین به نقش آفرینی دانش‌آموزان در کنگره شهدای استان مرکزی اشاره کرد و افزود: مسئولیت سپاری و ایجاد باور سازی برای دانش آموزان که می تواند کارهای اثربخش هر چند کوچک انجام دهند از اهداف تعیین شده این دوره از کنگره شهدای استان خواهد بود.

سردار عمومهدی با بیان اینکه همکاری نزدیک بین سپاه و آموزش و پرورش می‌تواند به ارتقای سطح فرهنگی و آموزشی دانش‌آموزان کمک کند،ادامه داد: باید بین این دو نهاد همفکری و هماهنگی بیشتری وجود داشته باشد تا برنامه‌های جامع و مفیدی برای دانش‌آموزان طراحی شود.

وی گفت: برنامه ریزی برای ایجاد جذابیت در برنامه های تابستان و اوقات فراغت نیازمند بهره گیری از ابتکارات و خلاقیت هایی است که نوجوان و دانش آموز را به سمت اینگونه برنامه ها سوق دهد.

فرمانده سپاه حضرت روح الله بیان کرد: دوری جستن از برنامه های حجیم و عظیم و هزینه بر و تمرکز بر برنامه های ارزان اما کوچک و اثربخش به ویژه در حوزه نوجوان ودانش آموز باید صدر برنامه های پیشرو باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها