هم‌اندیشی تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

نشست هم اندیشی دانش پژوهان، نخبگان و تشکل‌های شاهد و ایثارگری استان اصفهان برگزار شد.
کد خبر: ۷۵۳۵۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۸ - 10June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، نشست هماندیشی دانش پژوهان، نخبگان و تشکل‌های شاهد و ایثارگری استان اصفهان  در راستای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و هماهنگی و هم‌افزایی در ارائه برنامه‌های فرهنگی با بهره‌مندی از ظرفیت نخبگان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار شد.

هم‌اندیشی دانش تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

«نریمانی» مدیرکل دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر بنیاد کشور در این نشست، اظهار داشت: استفاده از ظرفیت فکری نخبگان و توان اجرایی تشکل‌ها، مهم‌ترین راهکارهای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و با ایجاد ساختارهای تشکیلاتی، اجرای پویش‌های فرهنگی و پیگیری مطالبات فرهنگی می‌توان در سراسر کشور از این توان استفاده نمود.

وی آمادگی بنیاد را برای تقویت ابعاد بین‌المللی خدمت در عرصه‌های خادمیاری و پویش‌های بین‌المللی توسط تشکل‌ها و نخبگان اعلام کرد.  

نریمانی با اشاره به طرح ارائه‌شده توسط خادمیاران گلستان شهدا درباره بهره‌مندی از هوش مصنوعی در زمینه بیان وصیتنامه شهدا، گفت: با استفاده از توان فکری و اجرایی نخبگان و سایر ظرفیت‌های ملی و استانی، می‌توان از این تکنولوژی برای ترویج فرهنگ ایثار در بین نسل جوان بهره برد.

همچنین «مسعود نیکبخت» سرپرست بنیاد شهید استان اصفهان در ادامه این نشست، اظهار داشت: بنیاد شهید با تکیه بر مسئولیت خطیر خود در پاسداشت یاد و خاطره شهدا، از هیچ تلاشی برای حمایت همه‌جانبه از برنامه‌های فرهنگی مبتکرانه در این عرصه دریغ نخواهد کرد. ما باور داریم که تحقق اهداف متعالی ترویج فرهنگ ایثار، نیازمند همگرایی و مشارکت فعال تمامی ظرفیت‌ها به ویژه جامعه نخبگان و تشکل‌های مردمی است.

وی با اشاره به توانمندی و ظرفیت بالای فکری اجرای نخبگان و تشکل‌ها افزود: ما در مجموعه بنیاد استان آماده هرگونه همکاری و حمایت از این عزیزان هستیم و خود را محتاج مشارکت و همراهی ایشان در زمینه تسهیل و تسریع وند خدمات رسانی به جامعه ایثارگری می‌دانیم.

در پایان این نشست، حجت‌الاسلام «سید احمد محمودی» نماینده محترم ولی فقیه در بنیاد منطقه ۵، با تبریک فرارسیدن عید سعید غدیر خم، این مناسبت بزرگ را نماد ولایت‌پذیری و تداوم راه شهیدان برشمرد.

وی همچنین از نخبگان و تشکل‌های ایثارگری خواست تا برنامه‌های خلاقانه و اثربخشی را برای تبیین و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان طراحی و اجرا نمایند.

نخبگان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان اصفهان در این جلسه به بیان نقطه‌نظرات، مشکلات و پیشنهادات پرداختند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار