سردار صفری: خون شهدا ضامن اقتدار ایران اسلامی است

فرمانده لشکر ۲۹ حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در دیدار با خانواده شهید ابوالحسن یاری، بر اهمیت فداکاری‌های شهدا در حفظ امنیت و اقتدار جمهوری اسلامی تأکید داشت.
کد خبر: ۷۵۳۶۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹ - 11June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، سردار «فرامرز صفری» فرمانده لشکر ۲۹ حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه امروز با حضور در منزل شهید والامقام ابوالحسن یاری، با خانواده معظم این شهید گران‌قدر دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

سردار صفری:خون شهدا ضامن اقتدار ایران اسلامی است

وی در این دیدار با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، آرامش و اقتدار امروز کشور را مرهون ایثار و جان‌فشانی شهدا دانست و افزود: تکریم خانواده‌های شهدا یک فریضه و وظیفه همگانی است.

فرمانده لشکر ۲۹ حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با بیان اینکه شهدا انسان‌هایی مخلص و متواضع بودند، اظهار داشت: آنان به هنگام نیاز، لبیک‌گوی فرمان حضرت امام (ره) شدند و بزرگ‌ترین پاداش خود را با شهادت در راه آرمان‌های الهی دریافت کردند. در ادامه، مادر شهید ابوالحسن یاری با مرور خاطراتی از فرزند شهیدش در حوادث کردستان و دفاع مقدس، برای خادمان نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری آرزوی سلامتی و توفیق کرد.

سردار صفری در پایان این دیدار، ضمن ابلاغ پیام سلام سردار ریحانی فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه و سردار عظیمی فرمانده قرارگاه نجف، فرماندهان ارشد سپاه استان، با اهدای لوح افتخار از خانواده معظم شهید یاری تجلیل به‌عمل آورد.

شهید ابوالحسن یاری در تاریخ ۲۷ آبان ۱۳۵۹ در شهرستان سرپل‌ذهاب، بر اثر عبور از میدان مین به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به خیل عظیم شهدای انقلاب پیوست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار