صحنه آخرالزمانی در مرکز توزیع کمک در غزه

منابع فلسطینی صحنه‌هایی هولناک از حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به گرسنگان غزه منتشر کردند.
کد خبر: ۷۵۳۸۵۹
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰ - 11June 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، الجزیره به نقل از منابع پزشکی اعلام کرد که یک پزشک اردنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بیمارستان میدانی اردنی در غرب خان یونس در جنوب نوار غزه زخمی شده است.

صحنه آخرالزمانی در مرکز توزیع کمک در غزه

از سوی دیگر یکی از مسئولان جمعیت امداد پزشکی غزه در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره هشدار داد که اوضاع انسانی در نوار غزه به مرحله‌ای فاجعه‌بار رسیده و مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه به تله‌های مرگ بدل شده‌اند.

بسام زقوت اعلام کرد که در جریان حملات اخیر در اطراف مرکز کمک‌رسانی نتساریم، شمار شهدا به ۱۷ نفر رسیده و بسیاری از مجروحان نیز به دلیل شدت جراحات جان باخته‌اند.

وی همچنین افزود که وعده‌های غذایی توزیعی در مراکز امدادی بسیار ساده، ناچیز و به هیچ‌وجه پاسخ‌گوی نیاز‌های مردم نیستند. به گفته او، بسیاری از بسته‌های غذایی حتی حاوی شیر خشک برای کودکان هم نیستند و مردم از شدت گرسنگی در خیابان‌ها از حال می‌روند.

همزمان منابع فلسطینی صحنه آخر الزمانی ازمرکز توزیع کمک آمریکایی-اسرائیلی در غزه منتشر کردند که نظامیان اشغالگر وحشیانه به سمت مردمی که در جستجوی لقمه‌ای برای زنده ماندن هستند، تیراندازی می‌کنند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها