کاهش ۱۲ درصدی جرائم در سطح نیرو‌های مسلح استان مازندران

مدیرکل عفو، پیشگیری و سجل کیفری سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کل کشور ضمن تقدیر از سازمان قضایی استان مازندران و نیرو‌های نظامی و انتظامی به دلیل تعامل سازنده و برگزاری کارگاه‌های آموزشی پیشگیری از وقوع جرم، نتیجه این اقدامات را کاهش ۱۲ درصدی برخی جرائم درسطح نیرو‌های مسلح استان عنوان کرد.
کد خبر: ۷۵۳۸۷۲
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۲ - 11June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، اولین شورای پیشگیری از وقوع جرم در نیرو‌های مسلح استان مازندران، امروز (چهارشنبه) با حضور «مجتبی شیرود بزرگی» مدیرکل عفو، پیشگیری و سجل کیفری سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کل کشور و فرماندهان ارشد انتظامی و نظامی در سازمان قضایی مازندران برگزار شد.

کاهش ۱۲ درصدی جرائم در سطح نیرو‌های مسلح استان مازندران

مدیرکل عفو، پیشگیری و سجل کیفری سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کل کشور ضمن تقدیر از سازمان قضایی استان مازندران و نیرو‌های نظامی و انتظامی به دلیل تعامل سازنده و برگزاری کارگاه‌های آموزشی پیشگیری از وقوع جرم، نتیجه این اقدامات را کاهش ۱۲ درصدی برخی جرائم درسطح نیرو‌های مسلح استان عنوان کرد و اظهار داشت: الحمدالله از این باب استان مازندران موفق به کسب رتبه دوم کشوری شد.

در این جلسه فرماندهان نیرو‌های مسلح در استان مازندران در خصوص کمیت و کیفیت برگزاری دوره‌ها و اقدامات پیشگیرانه از وقوع جرم در یگان، مطالبی را به صورت مبسوط اعلام کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار