مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان یزد:

۹۸ درصد شهدا بچه مسجدی بودند+ تصاویر

صبح امروز مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان با مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد یزد دیدار و گفتگو کرد.
کد خبر: ۷۵۴۱۱۷
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹ - 12June 2025

به گزارش دفاع پرس از یزد: سرهنگ محمدحامد حرزاده در این دیدار با بیان اینکه به فرموده امام راحل مساجد سنگرهای انقلاب هستند گفت: مساجد یکی از اماکن پر متولی اما غریب هستند که عوامل مختلفی در این خصوص اثرگذار است.

۹۸ درصد شهدا بچه مسجدی بودند+ تصاویر

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان یزد اظهار داشت: یکی از عواملی که موجب پیروزی انقلاب و اداره دفاع مقدس شد همین مساجد بودند چرا که نسلی دین باور و خدامحور تربیت کردند که این نسل توانست تاریخ ساز شود.

سرهنگ حر زاده تصریح کرد: خوشبختانه استان یزد از حیث تعداد شهدای مدفون نسبت به جمعیت رتبه اول کشور را داراست.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان در ادامه با اشاره به ظرفیت عظیم موزه دفاع مقدس استان در آگاهی بخشی و تبیین آرمان های انقلاب و دفاع مقدس برای نسل جوان اظهار داشت: در سال گذشته بالغ بر ۲۰ هزار نفر از موزه دفاع مقدس بازدید کردند که این حجم از بازدید در استان و کشور بی نظیر است.

۹۸ درصد شهدا بچه مسجدی بودند+ تصاویر

۹۸ درصد شهدا بچه مسجدی بودند+ تصاویر

وی موزه دفاع مقدس را سند هویتی و برگ زرین افتخارات یزد برشمرد و گفت: امروز نسل جوان ما به دنبال کشف حقیقت و هویت ایرانی اسلامی خویش است و ما تلاش کردیم این دو مقوله را برای نسل جوان به صورت روایی و علمی تبیین نماییم.

این مقام مسئول از چاپ و توزیع کتاب خاطرات و وصیت نامه شهدا ویژه امامان جماعت مساجد خبر داد و گفت: ائمه جماعت مساجد میتوانند در کمتر از دو دقیقه به بیان مطالب این کتاب برای نمازگزاران بپردازند.

سرهنگ حر زاده در پایان بر آمادگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان برای تعامل و همکاری با کانون های مساجد اعلام آمادگی کرد.

حجت الاسلام سید یحیی نجم الهدی نیز در این دیدار از فعالیت بالغ بر ۲۵۰ کانون مسجد در استان خبر داد و ابراز داشت: کانون مساجد یکی از اولین لایه های تشکل های مردمی بوده و برنامه های فرهنگی و هنری را برنامه ریزی و اجرا می‌کند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد یزد در ادامه تربیت دینی، تعلیم قرآن و چاپ کتاب را از مهمترین رسالت های این کانون عنوان کرد و اظهار داشت: کانون های ما در این زمینه نقش ویژه ای داشته و تلاش دارند تا نسل جوان را در بستر مسجد یا مفاهیم الهی آشنا ساخته و نسلی خدامحور تربیت نمایند.

وی مأموریت دستگاه متبوعش را در حوزه شهدا انجام برنامه های ابلاغی و محوری برشمرد و گفت: در حوزه میدانی مقدمات کار فراهم شده تا زمینه آشنایی بیشتر اهالی مسجد با مشی و منش شهدا فراهم شود و فرهنگ قدردانی از خانواده های معظم شهید بیش از پیش نهادینه شود.

حجت الاسلام نجم المهدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری موفق طرح طراوت در استان ابراز داشت: سال گذشته ۱۸۰۰ نفر در قالب ۹۰ گروه در این طرح ثبت نام کردند.

/انتهای پیام

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار