ولدی: مراسم غدیر، در بروجرد با رویکردی متفاوت برگزار می‌شود

فرماندار بروجرد: به دنبال شهادت دو نفر در بروجرد طی جنایات امروز رژیم صهیونیستی، مراسم غدیر در این شهرستان با رویکردی متفاوت برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۵۴۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۶ - 13June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از لرستان، «قدرت الله ولدی» معاون استاندار و فرماندار ویژه بروجرد عصر امروز (جمعه) با حضور در منزل پدر شهید حمیدرضا روزبهانی از شهدای امروز جنایت رژیم صهیونیستی با اشاره به سابقه طولانی دشمنی استکبار جهانی با ایران اظهار داشت: سال‌هاست که فرماندهان و دانشمندان عزیز ما هدف ترور‌های کور قرار گرفته‌اند؛ چه در دهه ۶۰ و چه در سال‌های بعد، دشمن تلاش کرده با حذف فیزیکی سرمایه‌های نظام، ضربه وارد کند، اما نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با پشتوانه مردمی همواره سرافراز و مقتدر باقی مانده است.

ولدی: مراسم غدیر، در بروجرد با رویکردی متفاوت برگزار می‌شود

معاون استاندار و فرماندار ویژه بروجرد با اشاره به اینکه هنوز زمان دقیق تشییع پیکر شهدا از سوی مرکز اعلام نشده، تصریح کرد: در صورت ابلاغ، مراسم تشییع در بروجرد نیز برگزار خواهد شد و در غیر این صورت، با هماهنگی امام جمعه و اعضای شورای تأمین، تدابیر لازم برای برگزاری شایسته مراسم اتخاذ می‌شود.

ولدی در خصوص تغییر برنامه‌های از پیش تعیین‌شده فرهنگی نیز گفت: مراسم جشن غدیر که قبلاً برنامه‌ریزی شده بود، به شکلی دیگر برگزار خواهد شد. در هماهنگی با امام جمعه محترم، این مراسم با محوریت گرامیداشت شهدا و با محتوایی انقلابی و حماسی برگزار می‌شود. بخش‌هایی نظیر اجرای سرود‌ها و برنامه‌های شاد حذف شده‌اند تا فضای مراسم متناسب با حال و هوای عمومی باشد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه بروجرد ادامه داد: «در شهرستان بروجرد، با زحمات مسئولان و همراهی خانواده‌ها، از ساعات اولیه صبح شاهد پیگیری دقیق وضعیت مجروحان حادثه بودیم.»

وی با اشاره به وضعیت مجروحان حادثه و پیگیری‌های صورت‌گرفته از ساعات اولیه وقوع حادثه اظهار داشت: تعدادی از خانواده‌های عزیز در این حادثه، فرزندانشان را به بیمارستان منتقل کردند.

ولدی توضیح داد: ما از ساعت ۴ صبح به‌صورت مستمر شرایط را رصد کردیم و جلسات متعددی برای مدیریت برگزار شد. در برنامه‌ریزی‌ها و پیش‌بینی‌هایمان تلاش کردیم چنین حادثه‌ای در شهرستان رخ ندهد، اما متأسفانه حوالی ساعت شش و خورده‌ای صبح، روند وقایع به شکل دیگری پیش رفت و این اتفاق ناگوار رخ داد.


معاون استاندار و فرماندار ویژه بروجرد با بیان اینکه تسلیم اراده الهی هستیم، افزود: با وجود تلخی این حادثه، با ایمان و باور به حکمت الهی، راه خود را با قدرت ادامه خواهیم داد.

ولدی با تاکید بر روحیه مقاومت مردم اظهار داشت: ما از اسرائیل نمی‌ترسیم؛ بلکه با قدرت ایستاده‌ایم و این قدرت به زودی نمایان خواهد شد. شعار ما مبارزه با استکبار است و در همه برنامه‌ها از جمله موکب‌ها و مراسم در خیابان تختی، محتوای حماسی و ضد استکباری محور اصلی خواهد بود.

در پایان وی با اشاره به فضای عمومی شهر بیان کرد: اگرچه ممکن است در دیگر شهر‌ها چنین حادثه‌ای رخ نداده باشد، اما در بروجرد ما دو شهید را از دست داده‌ایم و خانواده‌هایی در سوگ عزیزانشان نشسته‌اند. این مسئولیت ما را دوچندان کرده تا در کنار آنان بایستیم و راه شهدا را با قدرت ادامه دهیم.
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار