بیعت با ولایت و میثاق با شهیدان در حرم شاهچراغ(ع)

مراسم باشکوه عید سعید غدیر خم با حضور گسترده زائران و عاشقان اهل بیت(ع) در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد.
کد خبر: ۷۵۴۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۹ - 15June 2025
به گزارش دفاع‌پرس فارس، هر ساله، حرم مطهر شاهچراغ (ع) میزبان زائران بسیاری از سراسر کشور در جشن بزرگداشت عید غدیر است. امسال اما، این جشن در سایه فقدان شهدای حادثه تروریستی اخیر، حال و هوایی متفاوت داشت. تصاویر شهدا در میهمانی عید غدیر، یادآور رشادت و از خودگذشتگی آنها بود.
بیعت با ولایت و میثاق با شهیدان در حرم شاهچراغ(ع)
این مراسم معنوی با سخنرانی آیت الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، همراه بود. حاج مهدی کریم‌پور نیز با نوای حزن‌انگیز خود، مرثیه‌سرایی و قرائت خطبه غدیر را به عهده داشت.
 
در این مراسم، زائران از اطعام حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) بهره‌مند شدند و ضمن بیعت با ولایت، میثاق خود را با شهیدان تجدید کردند. 
 
همچنین عاشقان و دلدادگان امیرالمؤمنین (ع) در سومین حرم اهل بیت در ایران، در روز عید سعید غدیر، با حضور در مسیر‌های مهمانی غدیر، از میدان شهدا تا حرم مطهر شاهچراغ (ع) یاد شهدای مقاومت را گرامی داشتند و از نمایش اقتدار نیروی‌های مسلح در پاسخ به جنایات رژیم صهیونی تشکر کردند.
 
مردم ولایتمدار شیراز با سردادن شعار‌های «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا» و «الله‌اکبر» تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان را محکوم کردند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار