قدرت تخریب موشک‌های هایپرسونیک با سرجنگی دو تنی؛

موشک‌های ایرانی قلب «تل‌آویو» و «حیفا» را شکافتند

حملات موشکی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد امروز بیشتر متمرکز بر شمال سرزمین‌های اشغالی بود که در آن شهرک‌های صهیونیست‌نشین «هرتسلیا»، «نهاریا» و «کریات‌شمونه» مورد اصابت موشک‌های سنگین ایرانی قرار گرفتند.
کد خبر: ۷۵۴۷۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲ - 15June 2025

گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس- محمد زرچینی؛ رژیم صهیونیستی دو روز پیش با همه امکانات و تجهیزات، یک حمله جنایتکارانه را با حمایت ایالات متحده آمریکا و برخی کشور‌های تروئیکای اروپا انجام داد و در نتیجه آن، تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم عزیزمان به شهادت رسیدند.

پس از این حملات، رژیم جعلی اسرائیل که خود را سرمست قدرت می‌دیدید، پیامی را از طریق «اسرائیل کاتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی صادر کرد و در آن مدعی شد که جنگ آخرالزمانی آغاز شده است.

پس از این اتفاقات، ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه پدافندی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوزه آفندی به میدان آمدند و شرایط را به دست گرفتند. در این زمینه، موج اول عملیات موشکی در عملیات ترکیبی تهاجمی «وعده صادق ۳» با حملات سنگین به تل‌آویو آغاز شد و ۱۵۰ هدف مورد اصابت قرار گرفت.

موشک‌های ایرانی قلب «تل آویو» و «حیفا» را شکافتند

اما موج دوم حملات که از بامداد امروز آغاز شده بود، تمرکز بر مناطق راهبردی خصوصاً پالایشگاه‌های رژیم صهیونیستی داشت و در این حملات، پالایشگاه گازی حیفا و مرکز توزیع انرژی و سوخت جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مورد اصابت قرار گرفتند که این ضربات منجر به اختلال در شمال سرزمین‌های اشغالی شد.

علاوه بر این در موج دوم عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی، تل‌آویو با حملات موشکی سنگین هدف قرار گرفت و یک برج چند ده طبقه در جنوب تل‌آویو به طور کامل ویران شد. گزارش منابع میدانی نشان می‌دهد که برق جنوب تل‌آویو به‌طور کامل قطع شده است.

حملات موشکی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد امروز بیشتر متمرکز بر شمال سرزمین‌های اشغالی بود که در آن، شهرک‌های صهیونیست‌نشین «هرتسلیا»، «نهاریا» و «کریات‌شمونه» مورد اصابت موشک‌های سنگین ایرانی قرار گرفتند.

موشک‌های ایرانی قلب «تل آویو» و «حیفا» را شکافتند

یکی از ویژگی‌های مهم حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی دقیق و شدیدالانفجاربودن موشک‌های ایرانی بود. گزارش منابع میدانی نشان می‌دهد که موشک‌های «خیبرشکن»، «عماد» و «حاج قاسم» به‌صورت کاملاً مؤثر اهداف را مورد اصابت قرار داده است.

وزن سرجنگی موشک‌های بالستیک ایرانی با ارتقای صورت‌گرفته به نزدیک دو تن رسیده و همین موضوع قدرت تخریب موشک‌های بالستیک را در سرزمین‌های اشغالی به خوبی نمایش داد. ویرانی‌های گسترده در سرزمین‌های اشغالی به خوبی نشان می‌دهد که موشک‌های بالستیک جمهوری اسلامی با قدرت وظایف محوله را انجام داده است.

نکته مهم قابل تأمل این است که کارشناسان نظامی قدرت موشک‌های بالستیک ایران را در حمله به سرزمین‌های اشغالی قدرتمندانه ارزیابی کردند؛ همچنین فرماندهان ارتش پاکستان، این قدرت نظامی ایران را در حمله به سرزمین‌های اشغالی حیرت‌انگیز توصیف کردند.

موشک‌های ایرانی قلب «تل آویو» و «حیفا» را شکافتند

ژنرال «خالد نعیم لودی» قائم‌مقام پیشین وزارت دفاع پاکستان در این زمینه می‌گوید: عملیات ایران حیرت‌انگیز و باعث غرور کشور‌های دوست و جهان اسلام است.

وی می‌افزاید: اسرائیلی‌ها در این تصور بودند که پس از حملات آنان ایران نیاز به زمان دارد تا وضعیت پیش روی خود را بررسی کند؛ اما نیرو‌های مسلح ایران عملیات غافلگیرانه را علیه اسرائیل آغاز کردند که بسیار حیرت‌انگیز بوده است. 

نکته دیگر قابل توجه، هم‌افزایی ارتش جمهوری اسلامی در دفاع از آسمان کشور برای پیشبرد هرچه بهتر عملیات موشکی است؛ چرا که حفظ آرامش و دفع حملات دشمنان در داخل هم در بهتر انجام‌شدن عملیات موشکی نقش چشمگیری دارد و در این زمینه، نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی نقش مهمی را ایفا کرده و با مجاهدت‌های خستگی‌ناپذیر اثر حملات موشکی نیروی هوافضای سپاه را پررنگ‌تر کرده است.

موشک‌های ایرانی قلب «تل آویو» و «حیفا» را شکافتند

در کنار موارد فوق‌الذکر، اشتباه محاسباتی رژیم صهیونیستی بود که فکر می‌کرد می‌تواند با یک حمله جنایتکارانه‌ی برق‌آسا همه چیز را به نفع خود پایان دهد؛ اما حالا ورق برگشته و دشمن صهیونیستی در شوک حملات موشکی سنیگن و گسترده ایران فرورفته است.

سردار سرتیپ پاسدار «احمد وحیدی» مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این زمینه می‌گوید: عملیات «وعده صادق ۳» تا هر زمان که لازم باشد، ادامه خواهد یافت.

رژیم صهیونیستی زیر فشار حملات موشکی جمهوری اسلامی چنان به استیصال افتاده که یکی از روزنامه‌های صهیونیستی از آمریکا برای حمایت از اسرائیل کمک خواسته بود؛ البته یک نکته مهم دیگر هم وجود دارد و آن لزوم تداوم عملیات موشکی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با موشک‌های جدید و هایپرسونیک است؛ چرا که برخی از تحلیلگران معتقدند که هنوز ایران برگ‌های برنده موشکی خود را استفاده نکرده است.

«سید محمد مرندی» تحلیلگر مسائل استراتژیک با اشاره به موج جدید عملیات وعده صادق ۳ در این زمینه می‌گوید: تقریباً تمام موشک‌هایی که ایران در این موج شلیک کرد، مدل‌های ۲۰ تا ۳۰ سال پیش بودند، اما به تک موشک نسل جدیدتری که به حیفا برخورد کرد، نگاه کنید. بعد ببینید برق قطع می‌شود.

موشک‌های ایرانی قلب «تل آویو» و «حیفا» را شکافتند

وی با اشاره به توانمندی‌های گسترده موشکی جمهوری اسلامی ایران می‌افزاید: صبر کنید تا ایران ذخایر قدیمی خود را خالی کند، آن وقت اوضاع برای این رژیم نسل‌کش جالب‌تر خواهد شد.

به نظر می‌رسد که مجموعاً عملیات نظامی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با رژیم صهیونیستی که دست‌کم توسط برخی کشور‌های منطقه و کشور‌های تروئیکای اروپا (آلمان، انگلیس و فرانسه) و ایالات متحده آمریکا حمایت می‌شود، به شکل مطلوبی اداره شده و امید است که این روند تا پیروزی کامل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در مقابل دشمن آمریکایی-صهیونیستی-اروپایی تداوم یابد.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار