وظیفه احزاب مقابله با جنگ ترکیبی کنونی با ابزار امیدآفرینی است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان گفت: در جنگ ترکیبی کنونی مقابله با مدیریت افکار عمومی توسط دشمن بسیار مهم است و احزاب می‌توانند با ایجاد امید و انگیزه نقش مؤثری در این راستا ایفا کنند.
کد خبر: ۷۵۵۰۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۴ - 16June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، «ایوب درویشی» معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان در دیدار با احزاب سیاسی استان اصفهان اظهار داشت: مسئله حیاتی امروز کشور تجاوزی است که توسط رژیم صهیونیستی به ایران شده است؛ از این رو احزاب گردهم آمده‌اند تا از دیدگاه‌های آنها در شرایط فعلی استفاده شود.

وظیفه احزاب مقابله با جنگ ترکیبی کنونی با ابزار امیدآفرینی است

وی افزود: علاوه‌بر آن لازم است با گردهمایی احزاب، وحدت و همدلی را به نمایش گذاشته و از طریق آنها همبستگی را در سطح مردم و جامعه توزیع نماییم.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونسیتی عنوان کرد: با واقعه‌ای مواجه شدیم که دشمن در آن به شکل عیان به ما تجاوز کرده است؛ این درحالی است که در میانه مذاکرات به ما حمله شد و تبیین ابعاد حقیقی و اجتماعی این موضوع بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه جنگ امروز ترکیبی است و مختصات جدیدی نسبت به دفاع مقدس دارد، گفت: در چنین جنگی مقابله با مدیریت افکار عمومی توسط دشمن بسیار مهم است و احزاب می‌توانند با ایجاد امید و انگیزه نقش مؤثری در این راستا ایفا کنند.

درویشی تصریح کرد: احزاب به هواداران و همفکران خود متصل بوده و می‌توانند با بسیج کردن آنها نقش به‌سزایی در ایجاد وحدت ایفا نمایند.

وی با اشاره به انتشار اخبار وقایع در شرایط فعلی بیان کرد: در کنار نیروهای نظامی که مردانه از استان و کشور دفاع می‌کنند، شورای اطلاع‌رسانی شکل گرفته که با کمک اصحاب رسانه و نخبگان به مقابله با جنگ ترکیبی فعلی می‌پردازد و احزاب نیز می‌توانند در این زمینه ایفای نقش کنند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان افزود: احزاب می‌توانند این شور، شوق و شعور را با تحلیل درست و تزریق امید در بین طبقات مختلف جامعه ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه دشمن در حال هدایت خط تفرقه است، گفت: ما باید با وحدت به مقابله با این رویکرد دشمن بپردازیم و وفاق در چنین شرایطی معنا پیدا‌ کرده و تجلی می‌یابد؛ اختلاف سلیقه وجود دارد اما همه ما در یک امر مشترک به نام وطن که هیچ جایگیری ندارد، متمرکز هستیم.

درویشی با تأکید بر گسترش مشترکات توسط احزاب عنوان کرد: احزاب باید با تحلیل درست از افتادن به دام فریب دشمن جلوگیری کنند؛ همچنین با توجه به انجام برخی اقدامات دشمن توسط مزدوران داخلی، لازم است احزاب موضع خود را در این شرایط مشخص کنند.

وی افزود: تجاوز، کودک‌کشی و زورگویی دشمن را نمی‌توان نادیده گرفت؛ با تجاوز هیچ رفاهی ایجاد نمی‌شود و هیچ قدرت خارجی برای ما دلسوزی نمی‌کند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان تأکید کرد: انقلاب ما چنین گردنه‌هایی را زیاد دیده است و از این گردنه نیز با وحدت، به سلامت عبور خواهد کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها