نباید اجازه دهیم مکتب حسینی منحرف شود/ نهضت امام حسین (ع) تماماً سیاسی است

نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: نباید اجازه دهیم مکتب حسینی منحرف شد.
کد خبر: ۷۵۵۰۷۵
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۴ - 16June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان،  شامگاه گذشته جلسه ستاد شئون فرهنگی در ایام محرم، به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین «مرتضی مطیعی» نماینده ولی‌فقیه در استان و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان برگزار شد.

نباید اجازه دهیم مکتب حسینی منحرف شود/ نهضت امام حسین (ع) تماماً سیاسی است

در این جلسه که با طرح نظرات دبیر کنگره سه‌هزار شهید استان، مدیرکل و معاون تبلیغات اسلامی استان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان و مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان همراه بود، حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان با تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و هموطنان عزیز در جنایات اخیر رژیم صهیونیستی به بیان روایتی امام صادق (ع) پرداخت و گفت: حضرت صادق (ع) فرمود پیامبر (ص) صد و بیست بار به معراج رفتند که در تمام آنها بیش از هر امر واجبی بر ولایت امیرالمؤمنین علی (ع) تاکید فرمودند.

مطیعی با یادآوری هماهنگی و هم‌افزایی مجموعه‌های مختلف استان در ایام محرم و صفر سال گذشته گفت: شور و شوق حسینی باید با شعور و فرهنگ حسینی همراه باشد که این موضوع باید مورد توجه دست‌اندرکاران قرار گیرد. 

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با اشاره به شرایط خاص جنگی کشور گفت: توجه داشته باشید که دشمن صهیونیستی آغازگر جنگ بوده است و آنها این جنگ را به ملت ما تحمیل کردند. 

وی افزود: وظیفه داریم برنامه‌ها، رویکرد‌ها و رفتار‌های فرهنگی و اجتماعی خود را با توجه به شرایط جدید تنظیم کنیم تا نقش مهم خود را در این عرصه به بهترین وجه ایفا نماییم. 

امام جمعه سمنان توجه به معارف اسلامی و حسینی را حائز اهمیت فراوان دانست و گفت: یکی از ارکان اصلی و نعمت‌های بی‌بدیل کشور وجود ارزشمند ولایت‌فقیه و رهبر معظم انقلاب اسلامی است که باید قدردان آن باشیم. 

مطیعی وجود ولایت‌فقیه را مایه آرامش عموم عنوان کرد و افزود: متأسفانه برخی افراد همچنان تصور می‌کنند عزاداری امام حسین (ع) نسبتی با عرصه‌های سیاسی و اجتماعی ندارد در حالی‌که تمام اقدامات و مواضع حضرت سیدالشهدا (ع) در جریان نهضت کربلا و قبل از آن، بُعد سیاسی دارد لذا همه وظیفه داریم از بروز انحرافات فکری در عزاداری امام حسین (ع) جلوگیری کنیم.

نماینده مقام معظم رهبری در استان سمنان با بیان اینکه «ولی‌فقیه» رهرو و ادامه‌دهنده راه سیدالشهداء (ع) و ائمه اطهار (س) است، اظهار کرد: نبرد حق و باطل یک نبرد تاریخی و مستمر است و آنچه این روز‌ها شاهد آن هستیم نیز در این چارچوب قابل تحلیل است.

امام جمعه سمنان آرامش‌بخشی و مدیریت روانی جامعه را یکی از کارکرد‌های مهم هیئات و محافل حسینی در سالجاری دانست و گفت: پاسخگویی به شبهات و سؤالاتی که بطور شبانه‌روزی توسط دشمن در حال پمپاژ است یکی دیگر از وظایف هیئات مذهبی است.

مطیعی توسل به پروردگار متعال و ائمه اطهار (س) را برای سربلندی ملت ایران و اقتدار نظام جمهوری اسلامی مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود بویژه ظرفیت خواهران و بانوان گرامی در عمل به وظایف خود موفق باشیم.
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار