رژیم صهیونیستی دشمن همه آزادی‌خواهان جهان است

امام جمعه گنبدکاووس گفت:امروز همه آزادی‌خواهان جهان با یک وحدت و انسجام بی‌سابقه، رژیم صهیونیستی را دشمن همه مردم مسلمان و غیرمسلمان جهان می‌دانند.
کد خبر: ۷۵۵۱۱۸
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱ - 16June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، حجت‌الاسلام «محمود ترابی» امام جمعه گنبدکاووس، صبح امروز در دیدار با خانواده طلبه جهادی شهید، حجت‌الاسلام ابوالفضل نیازمند در شهرک فرهنگیان گنبدکاووس، ضمن تسلیت شهادت جمعی از سرداران و فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم بی‌گناه اظهار داشت: امروز همه آزادی‌خواهان جهان در یک وحدت وانسجام مثال‌زدنی و غیر قابل توصیف، جنایات رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم می‌کنند و باور دارند که رژیم صهیونیستی تنها دشمن مسلمانان و ایرانیان نبوده و دشمن همه آزادی‌خواهان جهان است.

رژیم صهیونیستی دشمن همه آزادی‌خواهان جهان است

وی تصریح کرد: همه ما گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب و با حمایت از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، در برابر زورگویی‌های این رژیم خبیث می‌ایستیم و به زودی شاهد نابودی کامل این رژیم سفاک توسط نیروهای‌مسلح ایران خواهیم بود.

شهادت، آرزوی طلبه شهید گنبدی بود

حجت‌الاسلام مهدی فاطمی‌منش، رئیس اداره تبلیغات اسلامی گنبدکاووس در این دیدار گفت: طلبه جهادی شهید نیازمند، روحیه عجیب جهادی داشت و هرزمان که اردو‌های جهادی برگزار می‌شد و در هر‌مناسبتی به صورت فردی و یا جمعی به مناطق محروم برای خدمت‌رسانی اعزام می‌شد.

وی تصریح کرد: در روز عید قربان در حال ارائه خدمت به مناطق محروم عنوان کرد که تنها آرزویش شهادت است و ان‌شالله به زودی مهمان امیرالمومنین علی (ع) شود

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گنبدکاووس ابراز کرد: در خدمت به مناطق محروم، تنها هدفش مناطق کم‌برخوردار و بسیار محروم فارغ از قومیت و گرایش‌های سیاسی بود.

گفتنی است، حجت‌الاسلام ابوالفضل نیازمند، طلبه جهادی گنبدکاووس، همسر وی، الهام فرهمند، طلبه و سه فرزندش در حملات روز جمعه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند و هنوز پیکر دو فرزند ۱۲ و ۱۰ ساله وی پیدا نشده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها