مدیرکل صمت کردستان: سهمیه آرد نانوایی‌های استان کردستان افزایش یافت

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: سهمیه آرد نانوایی‌های منتخب استان افزایش یافت و مشکلی از لحاظ تامین نان وجود ندارد.
کد خبر: ۷۵۵۴۶۴
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۵ - 17June 2025

به گزارش دفاع‌پرس‌کردستان، بختیار خلیقی روز سه‌شنبه در جلسه دوم کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی استان در سنندج از اجرای گشت‌های مشترک نظارتی و تامین پایدار کالاهای اساسی در استان خبر داد و گفت: با فعالیت ۳۰ واحد خبازی تا ساعت ۲۰ شب، تامین نان شهروندان بدون مشکل انجام می‌شود.

مدیرکل صمت کردستان: سهمیه آرد نانوایی‌های استان کردستان افزایش یافت
وی افزود: آمادگی نانوایی‌ها برای دوگانه‌سوزی امری ضروری است که باید به آن پرداخته شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان اضافه کرد: سهمیه آرد نانوایی‌های منتخب برای جلوگیری از بروز بحران افزایش یافته و همه تمهیدات لازم برای تامین پایدار نان اندیشیده شده است.
خلیقی ادامه داد: پایش میدانی بازار و نظارت بر اصناف باید از اولویت‌های اصلی اتحادیه‌ها باشد و نظارت اصناف بر عملکرد خودشان، به‌ویژه در شرایط کنونی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.
خلیقی ادامه داد: هشت تیم بازرسی در قالب گشت‌های مشترک به‌ طور مستمر بر وضعیت بازار و نحوه عرضه کالاهای اساسی در استان نظارت دارند.
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها