زن ایرانی تبدیل به نماد مقاومت شده است

نماینده ولی فقیه در استان همدان حمله اسرائیل جنایتکار به صداوسیما را تهاجم به ریشه‌های آزادی بیان دانست و گفت: زن ایرانی تبدیل به نماد مقاومت شده است.
کد خبر: ۷۵۵۶۶۹
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶ - 18June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، آیت‌الله «حبیب‌الله شعبانی» نماینده ولی فقیه در استان همدان در جمع خبرنگاران با محکوم کردن جنایت رژیم صهیونیستی در تجاوز به ساختمان صدا و سیما، اظهار داشت: این حادثه تلخ و تأسف‌برانگیز، نه‌فقط حمله به یک نهاد رسانه‌ای، بلکه تهاجمی بود به ریشه‌های آزادی بیان و ایستادگی رسانه‌ها در مقابل جنگ روایت‌ها.

زن ایرانی تبدیل به نماد مقاومت شده است

وی افزود: دشمنان جمهوری اسلامی با توسل به این اقدامات غیرانسانی، سعی در ایجاد وحشت، اختلال در روند آگاهی‌بخشی و ضربه به صداقت رسانه‌ای دارند اما هر بار با شکست روبرو می‌شوند.

امام‌جمعه همدان با تأکید بر نقش رسانه ملی در تبیین واقعیت‌ها، یادآور شد: صدا و سیما در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد و هدف قرار دادن این نهاد، نشان‌دهنده ترس دشمن از بیداری ملت ایران و قدرت روایت‌سازی رسانه‌ای جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به حضور خبرنگاران و تصویربرداران در لحظه وقوع حادثه، گفت: درود می‌فرستم به روحیه ایثارگرانه همه کارکنان و خبرنگاران صدا و سیما که در این شرایط بحرانی با تمام وجود ایستادگی کردند، به‌ویژه خانم امامی مجری فهیم و شجاع تلویزیون که با وجود خطر مستقیم جانی، تا لحظه آخر در صحنه ماند و روایتگر واقعیت‌ها شد.

آیت الله شعبانی خاطرنشان کرد: اقدام حرفه‌ای و با ایمان ایشان نمونه‌ای درخشان از تعهد اخلاقی و مسئولیت‌پذیری اصحاب رسانه است که از مسئولان مربوطه می‌خواهم از چنین خبرنگارانی به ویژه بانوانی که در سنگر اطلاع‌رسانی جان‌فشانی می‌کنند، شایسته‌ترین قدردانی‌ها را به عمل آورند.

وی ضمن تسلیت به خانواده شهدای رسانه و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان این حادثه تروریستی، تأکید کرد: این‌گونه جنایات نه‌تنها خللی در عزم رسانه‌ای ما ایجاد نخواهد کرد، بلکه اراده‌مان را برای ایستادگی در برابر هجمه‌های دشمن دوچندان خواهد کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار