به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، مراسم وداع با پیکر مطهر شهیدان «رضا جمشیدی» از کارکنان هوانیروز ارتش در کرمانشاه، «علیمحمد صانعی»، زهرا و محمدمهدی نظری و همچنین دانشآموز ۱۶ ساله «متین صفائیان» از شهدای خراسانی حمله رژیم صهیونیستی به میهن اسلامی شب گذشته با حضور زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در رواق امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این مراسم «احمد واعظی» و «سید محمود صفاتی» به مرثیهسرایی پرداختند.
شرکتکنندگان در این مراسم ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به ایران اسلامی، با پیکرهای مطهر شهدای این اقدام بزدلانه وداع کردند.
بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای کشورمان، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان هستهای و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: «رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذنالله.»
انتهای پیام/