اجرای طرح ملی «حرم امامزادگان، پناهگاه مردم» در مازندران

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران گفت: در پی جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران و شرایط ملتهب منطقه، بقاع متبرکه مازندران با اجرای طرح ملی «حرم امامزادگان، پناهگاه مردم» بار دیگر نقش تاریخی و معنوی خود را به عنوان پناهگاه ملت ایفا خواهند کرد.
کد خبر: ۷۵۵۷۴۷
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶ - 19June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، حجت الاسلام «ابراهیم حیدری جناسمی» مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران با اعلام آغاز اجرای طرح ملی «حرم امامزادگان، پناهگاه مردم» اظهار داشت: در این روز‌های پرالتهاب، بقاع متبرکه و آستان‌های امامزادگان واجب‌التعظیم نه‌تنها مأمن دعا و توسل، بلکه پناهگاهی معنوی برای ملت خداجوی ایران هستند.

اجرای طرح ملی «حرم امامزادگان، پناهگاه مردم» در مازندران

وی افزود: امروز بیش از هر زمان نیازمند انس با قرآن، مجالس دعا و تقویت روحیه ایمانی هستیم و به همین منظور بقاع متبرکه مازندران در‌های خود را با آغوشی باز به روی مردم گشوده‌اند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران اضافه کرد: در قالب این طرح برپایی نماز‌های جماعت، دعا‌های جمعی، زیارت، برنامه‌های قرآنی و آمادگی فرهنگی در برابر تهدید‌ها اجرا و همچنین اسکان اضطراری هموطنان در ساختمان‌های بقاع متبرکه انجام می‌شود.

حجت الاسلام حیدری جناسمی خاطرنشان کرد: اسکان اضطراری در اماکن مذهبی با همکاری پایگاه‌های مقاومت بسیج، نیروی انتظامی و فرمانداری‌ها در سراسر استان مازندران انجام می‌شود.

وی با تأکید بر نقش فرهنگی و الهام‌بخش آستان‌های مقدس امامزادگان گفت: در کنار نیرو‌های مسلح و مجاهدان مقاومت، این فرهنگ جهاد و توسل است که سد مستحکم ملت ما خواهد بود و امامزادگان بار دیگر سنگر‌های غیرتمندی و نور ایمان خواهند شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران همچنین از آمادگی کامل هیئت امنا و خدام بقاع متبرکه در اجرای این طرح خبر داد و بیان کرد: طرح حرم امامزادگان، پناهگاه مردم همزمان با سراسر کشور در مازندران آغاز شده و بر اساس این طرح، فضای بقاع متبرکه برای برگزاری جلسات دعا، زیارت‌های گروهی، مجالس فرهنگی و بصیرتی، و تقویت ارتباط جوانان با فرهنگ اهل‌بیت (ع) و در صورت حملات دشمن برای اسکان فعال خواهد شد.

حجت الاسلام حیدری جناسمی گفت: با اجرای این طرح حرم امامزادگان بیش از گذشته سنگر‌های آرامش، همبستگی و مقاومت معنوی ملت ایران خواهند بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار