به گزارش دفاع پرس از ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه امروز در خطبههای نماز جمعه ارومیه که در مصلای امام خمینی برگزار شد، با اشاره به تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی به ایران، افزود: رژیم صهیونیستی تصور میکرد حمله به ایران همانند حمله ششروزه اسرائیل به اعراب خواهد بود و ایران را تسلیم این جنگ خواهند کرد، اما حمله نظامی این رژیم توسط ایران بیپاسخ نماند.
وی با اشاره به شهادت سرداران و حمله سایبری به کشور توسط رژیم غاصب اسرائیل گفت: دشمن میخواهد با این اقدامات القا کند که توان زیادی دارد و ایران را مجبور به تسلیم کند، اما دریغ که مردم ایران تاپای جان از تمامیت ارضی کشور حفاظت خواهند کرد.
امام جمعه ارومیه با اشاره به انتصاب سرداران در پستهای کلیدی توسط رهبری و دفع حمله سایبری دشمن اظهار کرد: ایران پس از حمله رژیم غاصب اسرائیل، با توان نظامی خود ضربه بزرگی به دشمن زد.
حجت الاسلام قریشی با اشاره به پیامهای رهبر انقلاب پس از تجاوز رژیم صهیونیستی گفت: سخنان رهبری علاوه تقویت انگیزه در نیروهای داخلی، باعث رعب و وحشت دشمنان شده است.
نماینده ولی فقیه در استان با تأکید براینکه مردم باید آرامش خود را حفظ کنند و در مصرف مواد غذایی اصراف نکنند، گفت: مردم خبرها را باید از منابع رسمی دنبال کنند چراکه دشمن بدنبال ایجاد رعب و وحشت در کشور است.
وی در ادامه با اشاره به ضربه خائنین از داخل کشور، خواستار مجازات هرچه سریعتر خائنین توسط دستگاه قضائی شد.
حجت الاسلام قریشی بااشاره به نقش اصناف در شرایط فعلی گفت: از اصناف به عنوان نهادی مردمی انتظار میرود همانطور که در هشت سال دفاع مقدس امنیت بازار را تأمین کردند و نگذاشتند مردم در اضطراب باشند در این ایام نیز با تأمین کالای اساسی آسایش مردم را فراهم کنند.
وی با اشاره به تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی در کشور افزود: تبلیغ دین و اشاعه فرهنگ امر بسیار مهمی است و تاکنون اقدامات این نهاد مورد تأیید رهبر انقلاب است لذا این نهاد باید به اقدامات خود در این مسیر ادامه دهد.
امام جمعه ارومیه ادامه داد: تبیین حقانیت اسلام همواره موضوع مهمی است که پیامبر اسلام این امر را انجام میداد و مردم را به سمت دین هدایت میکرد؛ لذا امروزه نیز حقانیت اسلام باید در ابعاد مختلف تبیین شود.
انتهای پیام