آیت الله دری نجف آبادی: پیروزی جمهوری اسلامی قطعی است

امام جمعه اراک گفت: در دفاع از جبهه حق و مقام معظم رهبری همه باید با همه وجود یکپارچه ایستادگی کنند.
کد خبر: ۷۵۶۰۱۴
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶ - 20June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، مردم مؤمن و انقلابی اراک امروز با حضور پرشور در راهپیمایی جمعه خشم و نصر یک بار دیگر حماسه‌ای تاریخی آفریدند.

جمعه خشم و نصر با خروش مردم اراک برای حمایت از نیروهای مسلح

در این راهپیمایی مردم از هر قشر و نسلی برای محکوم کردن اقدامات خصمانه رژیم صهیونستی و لبیک به ندای مقام معظم رهبری به مصلی اراک سرازیر شدند. این ازدحام و حضور تاریخی به گونه‌ای بود که انبوهی از جمعیت در مصلی اراک و حیاط آن نماز را اقامه کردند.

در این حضور گسترده حاضران با شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا و مرگ بر نفوذی مبارزه با این عوامل و حمایت از نیروهای مسلح را خواستار شدند.

در این راهپیمایی هنرمندان و ورزشکاران با اجرای برنامه‌هایی از جمله تولید آثار هنری حمایت خود از نیروهای مسلح را اعلام و رژیم منحوس صهیونیست را محکوم کردند.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه قبل از این حضور پرشور، ضمن محکوم کردن جنایات اسرائیل کودک‌کش و تعرض به کشور، اظهار داشت: همه باید با توجه کامل و وحدت کلمه برای رزمندگان اسلام دعا کنند، پیروزی جمهوری اسلامی قطعی است.

وی با بیان اینکه، دعا، توسل و صدقه فردی، خانوادگی و دسته جمعی باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: امروز جنگ جبهه حق و باطل است که در یک طرف ایمان، قرآن، رهبری فرزانه انقلاب، شهدای بزرگ، زنان و مردان و ملت فداکار قرار دارد و در جبهه دیگر، کفر، صهیونیسم، استکبار و باطل است.

امام جمعه اراک ادامه داد: در دفاع از جبهه حق و مقام معظم رهبری همه باید با همه وجود یکپارچه ایستادگی کنند.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی اظهار کرد: دشمنان کور خوانده‌اند، ایران، ملت و تاریخ گران سنگ این کشور با عظمت را نشناخته‌اند.

وی تصریح کرد: صدام با همه حامیان خود به گورستان تاریخ رفتند و جمهوری اسلامی با عظمت پیروز شد و این‌بار نیز به لطف خداوند کشور بر این جنایتکاران کودک‌کش پیروز خواهد شد.

امام جمعه اراک افزود: به زودی شر صهیونیست‌ها از سر مظلومان کم می‌شود و این جنایتکاران در برابر ملت بزرگ، تاریخ درخشان، رهبر معظم و ملت فداکار ما هیچ غلطی نمی‌کنند.

آیت الله دری نجف آبادی: پیروزی جمهوری اسلامی قطعی است

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی عنوان کرد: ساعات اول پس از تجاوز اسرائیل به ایران تصور شد که ما را غافلگیر کردند، اما جمهوری اسلامی ۱۲ ساعت بعد، ضربات مهلکی به آنها وارد کرد که خودشان هم باور نداشتند.

وی اظهار کرد: ارتش کشور ایران ۸۵ میلیون نفر است که پشتوانه و با قدرت پشت سر رهبری معظم انقلاب ایستاده‌ است.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی ادامه داد: باید با تمام عناصر جاسوسی داخلی و خارجی در کشور با قاطعیت برخورد شود، افراد خیانتکار در سرزمین امام زمان(عج) جایی ندارند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی عنوان کرد: جمهوری اسلامی مظلوم واقع شد، ما آغازگر جنگ نبودیم، در حال انجام مذاکره بودیم که اسرائیل حمله جنون‌آمیز بر علیه کشور کرد و جمعی از ملت بیگناه را به شهادت رساندند، صدا و سیما و مراکز هسته‌ای را مورد هدف قرار دادند.

وی تاکید کرد: این اقدام تجاوزکارانه اسرائیل باید توسط دستگاه‌های بین‌المللی و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و شورای امنیت محکوم شود، این قماربازان در دل ملت‌های دنیا جایی ندارند.

امام جمعه اراک ادامه داد: ملتی که رهبر فرزانه دارد قابل مقایسه با هیچ کشوری نیست، در مقابل تروریست‌ها، خدا، رزمندگان اسلام، نیروهای مسلح، خون پاک شهیدان و ملت فداکار وجود دارد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی در بخش دیگری از سخنانش گفت: گندم به اندازه کافی در انبارها و سیلوها وجود دارد، مردم نگران تهیه نان و سایر نیازها و مایحتاج خود نباشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار