امام جمعه بندرعباس:

ترامپ آبروی نداشته خودش را با جنگ اسرائیل و ایران ریخت

آیت‌الله عبادی‌زاده با اشاره به پیشنهاد مذاکره از سوی آمریکا گفت: با مذاکره، نمی‌شود جنگ را متوقف کرد، ترامپ، آبروی نداشته خودش را با جنگ بین اسرائیل و جمهوری اسلامی ایران ریخت.
کد خبر: ۷۵۶۰۲۳
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲ - 20June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بندرعباس، «آیت‌الله محمد عبادی‌زاده» امام جمعه بندرعباس ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه استان، با تأکید بر اینکه شروع‌کننده جنگ، صهیونیست‌ها بودند و این لطف الهی بود که شامل ملت ما شده است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران، هیچوقت آغازگر جنگ نبوده است اما در دفاع از خاک میهن، ذره‌ای کوتاه نمی‌آید. 

ترامپ آبروی نداشته خودش را با جنگ اسرائیل و ایران ریخت

وی در ادامه با اشاره به پیشنهاد مذاکره از سوی آمریکا افزود: نمی‌شود با مذاکره، جنگ را متوقف کرد، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، آبروی نداشته خودش را با جنگ بین اسرائیل و جمهوری اسلامی ایران ریخت و خود را بیش از پیش بی‌آبرو کرد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان همچنین تصریح کرد: مقاومت، بصیرت و صبوری ملت ما ادامه دارد و رهبر معظم انقلاب اسلامی از این بزرگی مردم تجلیل کردند.

عبادی‌زاده سپس به اشراف اطلاعاتی از رژیم صهیونی اشاره کرد و گفت: بانک اطلاعاتی که از این رژیم کودک‌کش به دست رسیده بسیار بزرگ است و در طی عملیات‌های مختلف اجرا می‌شود.

وی بیان کرد: امروز صهیونیست‌ها در باتلاق توهم گیر کرده‌اند و نشان دادند که به هیچ قوانینی پایبند نیستند.

خطیب جمعه بندرعباس همچنین از رسانه‌ها خواست خط همبستگی و مباحث اخلاقی را در حوزه اطلاع رسانی ادامه دهند.

آیت‌الله عبادی‌زاده با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم گفت:محرم صرفا یک عزاداری نیست بلکه ترکیبی از یک حزن و حماسه است.

وی، ملت ما برای روز‌های سخت آماده است و نسل انقلابی ما همچون نسل دفاع مقدس بر سر آرمان‌ها و آموزه‌های دینی و انقلابی خود پایبند است.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با تأکید بر اینکه مقاومت همچنان ادامه دارد و مردم در کنار نیرو‌های مسلح خواهند بود، گفت: مدافعان خلیج فارس آماده‌اند اگر کوچکترین تحرکی انجام شود خلیج فارس گورستان صهیونیست‌ها و آمریکاییان می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار