امام جمعه کرمان:

جهان شاهد هنرنمایی و اقتدار نیروهای مسلح سپاه و ارتش بود/ما آغازگر جنگ‌ها نیستیم

امام جمعه کرمان گفت:ما در هفت روز دفاعی که شروع کرده‌ایم جهان شاهد هنرنمایی و اقتدار نیروهای مسلح سپاه و ارتش بود، و نقش نیروهای انتظامی در امنیت داخلی را هم خودمان و هم جهان شاهدند
کد خبر: ۷۵۶۱۱۶
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸ - 20June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، حجت‌الاسلام «حسن علیدادی سلیمانی» امام جمعه کرمان در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کرمان که در محل مصلای امام علی (ع)  این شهرستان برگزار شد، گفت: در مقابل فرامین الهی عصیان و تجاوز از دستورات الهی نکنید زیرا این عمل نقطه مقابل تقواست.

وی افزود: امروز در شرایط حساس و ویژه‌ای قرار داریم زیرا در شرایط جنگی هستیم، علت بیش‌تر خون‌ریزی‌ها و تجاوزات در طول تاریخ بشری برتر‌بینی نژادی، کشورگشایی و جاه‌طلبی بوده است.

رژیم جعلی اسرائیل در رأس نژاد‌پرست‌هاست

امام جمعه کرمان به جنگ‌های جهانی اشاره و هیتلر را عامل جنگ جهانی دوم عنوان و بیان کرد: به طور مثال هیتلر نژاد خود را برتر می‌دانست و جنگ جهانی را رقم زد، اگر نژاد‌پرستان و تجاوزکاران به حقوق دیگر را فهرست کنیم در رأس نژاد‌پرست‌ها رژیم جعلی اسرائیل است، آن‌قدر نژادپرستند که آئین حضرت موسی علیه‌السلام را منحصر به خودشان می‌دانند.

وی با بیان اینکه از زمانی که توسط استعمارگران رژیم جعلی اسرائیل ایجاد شد، مبنای نژادپرستی خودش را بیش‌تر نشان داد، تأکید کرد: صهیونیست‌ها با همه امکانات و تبلیغاتی که در اختیارشان است از دین‌شان کوچک‌ترین تبلیغی نمی‌کنند، چون اصلاً معتقد نیستند که دین‌شان برای دیگران است و این‌ها با جامعه انسانی و بشریت مشکل دارند.

خطیب جمعه کرمان با تأکید بر این امر که در اسلام نژادپرستی محکوم است و اسلامی که همه انسان‌ها را از یک مادر و پدر می‌داند، خط بطلانی بر نژاد پرستی کشیده است، عنوان کرد: نژاد‌پرستی نوعی شرک است که از آنِ رژیم جعلی غاصب و نژاد‌پرست است.

وی تصریح کرد: در قرآن نیز آیات متعددی درباره آن‌ها آورده است و یکی از آیات اشاره دارد به جنگیدن آن‌ها با مسلمانان؛ در آیه مطروحه آمده که این‌ها (صهیونیست‌ها) با شما می‌جنگند و اینها اگر با شما وارد جنگ شدند مطمئن باشید منصرف می‌شوند و از جنگ برمی‌گردند.


اگر آمریکا هم پشتیبان صهیونیست‌ها باشد، باز هم عقب‌نشینی می‌کنند


علیدادی‌ سلیمانی ادامه داد: رژیم غاصب اشغالگر قدس در هر جا وارد جنگ شدند و نشانی از غلبه طرف مقابلشان دیدند سریعاً برگشتند و به دنبال پایان جنگ رفتند، جنگ‌های با لبنان فلسطین و... اگر آمریکا هم پشتشان بایستد باز هم عقب‌نشینی می‌کنند.

وی افزود: خداوند طوری برای آن‌ها مقدر کرده هر کجا که باشند مهر ذلت را بر پیشانیشان بخورد و این را خدا وعده کرده است، چون آن‌ها به گونه‌ای عمل کرده و رفتاری از خود نشان می‌دهند که مورد خشم و غضب خداوند است فکر، کار و حرکت آن‌ها خطاست.

امام جمعه کرمان گفت: خداوند متعال در قرآن کریم فرمود؛ صهیونیست‌ها سه مشخصه بزرگ دارند: اولین مشخصه این است که آیات نورانی خدا را مورد انکار قرار می‌دهند درباره‌اش حرف می‌زنند اما خدا و فرامین الهی در زندگی‌شان نیست و منش‌شان قتل، غارت و نژاد‌پرستی است که هیچ کدام با راه و مسیری که خدا مقدر کرده است، همخوانی ندارد.

وی تصریح کرد: دومین مشخصه این است که آن‌ها انبیاء را می‌کشند و از ریشه اهل ترورند و هر جا ندای حق‌طلبی بلند شود به سراغ رهبران این ندا می‌روند و انبیاء را و حتی طرفداران آنان را به ناحق می‌کشند زیرا نقش هادی، رهبر و انبیاء را خوب می‌دانند، بنابراین کسانی که در رأس هستند را حذف می‌کنند.

خطیب جمعه کرمان بیان کرد: شما دیدید که فرماندهان عالیقدر ما را ترور کردند چون منش‌ و روش آن‌ها همین است و غصب، غارتگری، آدم‌کشی، کودک‌کشی و انسان‌کشی در روش‌شان برای مدیریت مردم است.

وی گفت: اسرائیلی‌ها نوار باریکه غزه‌ را آن‌قدر بمباران کردند که معادل چند برابر بمب اتم بود اینان در چنین مسیری با هر کس که مخالفشان بود می‌کشتند، بدون اینکه جرمی مرتکب شده باشد و یا در دادگاهی محاکمه شده باشند، خودشان یک طرفه محاکمه و برایش حکم مرگ اجرا می‌کردند.

علیدادی‌ سلیمانی ادامه داد: معصیت، گناه و کودک‌کشی، انسان‌ها را بی‌خانمان کردن و کوچ‌ اجباری به وجود آوردن در دستور کارشان است بنابراین ایجاد ویرانی و ایجاد مناطق کوچ اجباری مردم باعث خشم خداست، اگر سستی به خرج دهیم آن‌ها به هیچ چیز رحم نمی‌کنند.

امام جمعه کرمان با بیان اینکه امروز جنگ تمام عیاری با قوم و رژیم نامشروعی شروع شده است، که از نگاه روانشناسی اگر مقابلشان بایستی عقب‌گرد می‌کنند، اگر سستی به خرج دهیم، به چیزی رحم نخواهند کرد، تصریح کرد: بعد از اینکه سوریه را در دست گرفتند این‌ها رضایت ندادند و تأکید کردند هر چه که مظهر علم اعم از دانشمند و مراکز تحقیقاتی‌ست باید کشته و بمباران شوند، زیرا خوی آدمکشی در وجودشان هست.

وی در پایان خطبه اول عنوان کرد: ما به شهادت قرآن کریم امیدواریم در این جنگ تمام عیار با این انسان‌نماهای ضد انسان جمهوری‌ اسلامی به پیروزی کامل برسد.

اعتقاد ظلم‌ستیزی ایرانیان در سایه اباعبدالله علیه‌السلام جلوه کرد

 علیدادی‌ سلیمانی در خطبه دوم با اشاره به سالروز هفت تیرماه روز شهادت مسئولان ارشد جمهوری اسلامی را و هفته قضا را به دستگاه قضائی اشاره کرد و گفت: همه برادران و خواهران ما در این جایگاه که در استان کرمان قرار دارند تبریک و تهنیت گفته و امیدواریم که خداوند به شما عزیزان کمک کند تا در این جایگاه حساس قضا عدل را و داد افرادی که مورد ظلم قرار می‌گیرند همانگونه که تاکنون انجام داده‌اید، به انجام برسانید.

امام جمعه کرمان سوءقصد به رهبر عظیم‌الشأن انقلاب در مسجد ابوذر تهران سال‌های اول ‌پیروزی یکی از این مناسبت‌ها در امروز عنوان کرد و گفت: امیدواریم خداوند متعال این ذخیره الهی را برای این کشور حفظ کند زیرا در چنین روزی رژیم غاصب اسرائیل با نفوذی‌های خودش در خاک ایران سعی کرد ایشان را ترور کنند اما خداوند تدبیر کردند که ایشان بمانند تا بعد از امام راحل سکاندار رهبری این کشور شوند.

وی با بیان اینکه عامل تمام اتفاقات در ایران از قبل از انقلاب تا به امروز رژیم سفاک و غاصب اسرائیل است، تأکید کرد: امروز هم شما می‌بینید، تجاوز رسمی به کشور ایران داشته‌اند، هم به صراحت و هم به‌صورت پنهانش ادله‌ای وجود دارد که پشت رژیم جعلی اسرائیل، آمریکایی‌ها هستند.

علیدادی سلیمانی افزود: ما دارای تمدن بزرگ ایران هستیم، تمدن ایران دارای دو ویژگی است در تاریخ، مردم متمدن ایران، این دو ویژگی از خصوصیاتشان است، این دو ویژگی عبارتند از؛ ظلم‌ستیزی و تشنه عدالت و طرفدار عدل بودند، لذا حکام ایران در تاریخ تمام تلاششان این بود که خود را حق‌طلب، عدالت‌خواه و مبارز علیه ظلم جلوه دهند تا محبوبیت کسب کنند لذا در ذات و تمدن ایرانی این ویژگی هست و وجود دارد، همین ویژگی خاص ایرانی‌ها سبب شد تا تمدن‌ اسلام را با آغوش باز بپذیرند در سایه اسلام این دو ویژگی به دو اعتقاد بزرگ تبدیل شدند.

امام جمعه کرمان بیان کرد: اعتقاد ظلم‌ستیزی ایرانیان در اسلام در سایه امام‌ حسین علیه‌السلام جلوه کرد و ملت حسینی شد و در عدالت‌خواهی از مکتب اهل بیت به خصوص علی‌بن‌ابی‌طالب و پیغمبر الگو برداری کردند و آموختند و پیروی کردند و در همین پرورش از اسلام نبوی و علوی مجاهدان بزرگی رشد کردند.

 

وی با بیان اینکه بخشی از ظهور تربیت علوی و نبوی را امروز در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، سپاه قهرمان، نیروی انتظامی مقتدر و بسیج عزیز می‌بینید، تصریح کرد: ملت ایران در کارنامه خود به خصوص بعد از انقلاب مقتدرانه می‌توان گفت؛ که ما آغازگر جنگ‌ها نیستیم، اما بلدِ جنگ هستیم لذا اگر کسی هم به ما حمله کرد باید او را تنبیه کنیم و از نوع سختش پشیمان و نابودکننده، هم خواهد بود.

علیدادی‌ سلیمانی افزود: امکانات و ادوات جنگی ما در پائین‌ترین حد بود وقتی صدام حمله کرد و سرزمین ما را اشغال کرد و با هدف یک هفته‌ای تصرف ایران وارد جنگ شد، ملت ایران چنان دفاع مقدس را مدیریت کرد و صدام را تنبیه کرد که صدام نابود شد اما ما هنوز در اوج اقتدار هستیم لذا همان تنبیهی که برای صدام در نظر گرفتیم برای رژیم صهیونیست هم سخت‌تر را اجرا خواهیم کرد.

امام جمعه کرمان با بیان اینکه ما در هفت روز دفاعی که شروع کرده‌ایم جهان شاهد هنرنمایی و اقتدار نیروهای مسلح سپاه و ارتش بود، و نقش نیروهای انتظامی در امنیت داخلی را هم خودمان و هم جهان شاهدند، حرف ما به رژیم غاصب این است که، در آینده‌ نزدیکی سیلی تنبیه‌کننده، پشیمان‌کننده و بیچاره‌کننده ایران بر صورت‌هایتان نواخته خواهد شد به حدی که باید بساط خود را از کشورهای منطقه به طور کامل جمع و منطقه را ترک کنید.

امام جمعه کرمان با بیان اینکه به زودی جهان اسلام نتیجه تحرکات بیچاره‌کننده ایران برای رژیم صهیونیستی را خواهند دید، تاکید کرد: اصائه ادب به مرجعیت و رهبری نظام اسلامی به وسیله رئیس جمهور ابله آمریکا یکی دیگر از بندهایی است که در تاریح ایران اسلامی باید مثل زمان‌هایی که به مرجعیت اصائه ادب شد و خروشید، بخروشد و آن‌ها را تنبیه کند.

وی اذعان کرد: یادمان نرفته است وقتی در سال ۵۶ به مقام مرجعیت اصائه ادب شد انقلاب به صورت جدی وارد صحنه شد نه تنها شاه و نوکرش تنبیه شد بلکه به طور کلی بساط حکومت این شاه ننگین را جمع کردند لذا امروز رئیس جمهور قمارباز و ابله آمریکا به رهبری شیعه اصائه ادب می‌کند به او می‌گوییم در آینده نزدیکی باید بساط خودت را در منطقه جمع کنی و همان حرکتی که نوکر شما ساقط شد شما هم دستتان از منطقه ساقط و اینجا را باید ترک کنید.

صلح تحمیلی را نمی‌پذیرم چون تعیین‌کننده پایان جنگ ما هستیم

علیدادی سلیمانی بیان کرد: ملت رشید ایران نه جنگ تحمیلی را برمی‌تابد و نه صلح تحمیلی را، رهبر عالیقدر نظام جمهوری اسلامی فرمودند با قدرت مقابل جنگ تحمیلی می‌ایستیم و آن را تبدیل به فرصت می‌کنیم و منطقه را از شرارت‌ها و شیطنت‌ها پاک می‌کنیم و ما هستیم که تصمیم می‌گیرم که چه باید کرد و حرکت ویران‌کننده بعدی ما چه خواهد بود لذا در مقابل صلح تحمیلی هم می‌ایستیم.

امام جمعه کرمان افزود: صلح تحمیلی را نمی‌پذیرم چون تعیین‌کننده پایان جنگ ما هستیم و ما تصمیم می‌گیریم که چه باید کرد و حرکت بیچاره‌‌کننده بعدی چه باید باشد، لذا نه صلح تحمیلی و نه جنگ تحمیلی را ملت ما بر نمی‌تابد.

علیدادی سلیمانی تأکید کرد: هر موشکی که به ایران شلیک شود تبدیل به پیوند عمیق و همدلی گسترده بین جناح‌های محتلف این کشور و توده‌های متفاوت مردم و یکپارچگی بلوچ غیور، کرد شجاع، ترک قهرمان، لر قوی، فارس سلحشور، عرب بی‌باک و نترس و ترکمن فداکار را به دنبال خواهد داشت و هر موشکی که از جمهوری اسلامی به سمت متخاصم شلیک می‌شود، فروپاشی بهم ریختگی، هرج و مرج، و اضمحلال جبهه مقابل را به دنبال خواهد داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ملت هوشمند ما به دو اصل توجه ویژه داشته باشند، نکته اول وحدت و یکپارچگی است بنابراین تحلیل‌ها، حرف‌ها و نکاتی که وحدت جامعه را مخدوش می‌کنند در راستای دفاع مقدس امروز نیست لذا وحدت و همدلی همه جناح‌ها راه‌حل‌ رسیدن به پیروزی است و دومین نکته توجه نکردن و ترتیب اثر ندادن به شایعات و پیگیری اخبار از مراجع و مراکز رسمی کشور است و آرامش و همراهی و همدلی خود را حفظ کنند و قوای سه‌گانه نیروهای مسلح نیز در خدمت مردم و رهبری با تمام قوا ایستاده‌اند، به امید پیروزی.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار