پیکر مادر شهیدان کرمیار در جوار فرزندان شهیدش آرام گرفت

مراسم تشییع و تدفین پیکر پاک حاجیه خانم «صفورا دانیالی»، مادر والامقام سه شهید سرافراز «محمد، موسی و رضا کرمیار»، امروز با حضور پرشور خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، مسئولان و اقشار مختلف مردم در روستای ولیان شهرستان ساوجبلاغ برگزار شد.
کد خبر: ۷۵۶۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۹ - 22June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز،مراسم تشییع و تدفین پیکر پاک حاجیه خانم صفورا دانیالی، مادر والامقام سه شهید سرافراز «محمد، موسی و رضا کرمیار»، با حضور پرشور خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، مسئولان و اقشار مختلف مردم در روستای ولیان شهرستان ساوجبلاغ برگزار شد.  

پیکر مادر شهیدان کرمیار در جوار فرزندان شهیدش آرام گرفت

این مادر صبور و مقاوم که سال‌ها در فراق فرزندانش روزگار گذرانده بود، سرانجام در روز چهارشنبه ۲۸ خردادماه ۱۴۰۴، به دیدار عزیزانش شتافت. پیکر مطهر ایشان در گلزار شهدای روستای ولیان و در جوار فرزندان شهیدش به خاک سپرده شد.  

شهید والامقام «محمد کرمیار» متولد ۲۰ اردیبهشت ۱۳۳۷ و شهید والامقام «موسی کرمیار» متولد ۱ فروردین ۱۳۴۵، در عملیات غرورآفرین خیبر در جزیره مجنون، در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۶۲، بر اثر درگیری با دشمن بعثی و اصابت ترکش، به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. شهید والامقام «رضا کرمیار» نیز متولد ۱ فروردین ۱۳۴۷، در عملیات بیت‌المقدس در شلمچه، در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۳۶۷، به جمع برادران شهیدش پیوست.  

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار