به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، سرانجام بامداد امروز نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا با استفاده از بمبافکنهای بی۲ به تأسیسات غنیسازی هستهای ایران در نطنز، اصفهان و فردو حمله کرد. این اولین عملیات نظامی آمریکا در خاک ایران طی بیش از ۴۵ سال گذشته است.
تا کنون گزارشی درباره میزان خسارات وارد شده از سوی منابع رسمی جمهوری اسلامی ایران منتشر نشده است. به نظر میرسد که نهادهای مسئول مشغول بررسی آسیبهای احتمالی در حوالی این سایتها هستند و اطلاعات دقیقتر در فرصت پیشرو اعلام خواهد شد.
رئیس جمهور آمریکا حوالی ساعت ۶ صبح به وقت تهران در حالی که وحشتزده، خشمگین و مضطرب به نظر میرسید به همراه معاون اول، وزیر دفاع و وزیر امورخارجهی خود برای انجام یک نطق زنده در صفحات تلویزیون ظاهر شد.
دونالد ترامپ به شکل آشکاری کوشید با بزرگنمایی عملیات نظامی غیرقانونی ارتش آمریکا در خاک مقدس ایران، سناریوی «صلح تحمیلی» را کلید بزند. وی از جمهوری اسلامی ایران خواست تا برای اجتناب از یک تراژدی یا حملهای بزرگتر فوراً حملات موثر و جانانهی خود را به اهداف راهبردی در سرزمینهای اشغالی توقف کند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار بیانیهای قاطع، ضمن تاکید بر ادامه عملیات غرورآفرین وعده صادق۳، از تدارک پاسخ پشیمانکننده برای آمریکا و رصد موفق رهگیری محل برخاست بمبافکنهای متجاوز بی۲ خبر داد.
رزمندگان غیور نیروی هوافضای سپاه بلافاصله پس از حمله شرمآور آمریکا، بیستمین موج از عملیات وعده صادق۳ را با شلیک ۳۰ فروند موشک دوربرد با سر جنگی شدیدالانفجار کلید زدند و اهداف راهبردی نیروی نیابتی آمریکا را با خاک یکسان کردند. تصاویر منتشر شده از خسارات گستردهی در سرزمینهای اشغالی حاکی از آن است که موج بیستم، حامل یکی از شدیدترین حملات از زمان آغاز جنگ تحمیلی بوده است.
امام خامنهای چهارشنبه در دومین پیام تلویزیونی خود ضمن هشدار شدید درباره مداخله مستقیم آمریکا در حمله به ایران، نقشهی «صلح تحمیلی» را پیشاپیش افشا کرده و بر ایستادگی جمهوری اسلامی در برابر هر نوع تحمیل تاکید کردند.
اغلب رسانههای غربی با درک عواقب اقدام بسیار خطرناک دونالد ترامپ و قدرت مهیب انباشته در مشت نیروهای مسلح ایران، در نگرانی و اضطراب شدید فرورفته و برای اطلاع از جمهوری اسلامی ایران مشغول لحظه شماری هستند.
انتهای پیام/ 944