پیکر سرباز شهید حمله رژیم صهیونی در رفسنجان تشییع می‌شود

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس کرمان با اشاره به شهادت سرباز مهدی عباسیان در پی حمله چند روز قبل رژیم سفاک صهیونی به فرماندهی انتظامی تهران بزرگ (فاتب) اعلام کرد: پیکر این شهید بزرگوار فردا (دوشنبه) در بخش کشکوییه شهرستان رفسنجان تشییع می‌شود.
کد خبر: ۷۵۶۶۴۵
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲ - 22June 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، مرکز اطلاع رسانی پلیس کرمان با اشاره به شهادت سرباز مهدی عباسیان در پی حمله چند روز قبل رژیم سفاک صهیونی به فرماندهی انتظامی تهران بزرگ (فاتب) اعلام کرد: پیکر این شهید بزرگوار فردا (دوشنبه) در بخش کشکوییه شهرستان رفسنجان تشییع می‌شود.

این اطلاعیه می‌افزاید: پیکر شهید مهدی عباسیان پس از تشییع و انجام وداع با اهالی زادگاه خود به منظور تدفین و خاکسپاری راهی تهران می‌شود.

سرباز وظیفه مهدی عباسیان، جمعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که اصالتا اهل شهرستان رفسنجان بود در پی حمله وحشیانه چندی قبل رژیم سفاک صهیونی به فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به شدت زخمی شد و چند روز بعد به علت شدت جراحات وارده به شهادت رسید.

پیکر سرباز شهید حمله رژیم صهیونی در رفسنجان تشییع می‌شود

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهر‌های ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

رفسنجان در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.

ایالات متحده آمریکا نیز بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست.

در پی این اقدام، سید عباس عراقچی وزیر خارجه با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی (NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم از آغاز دور بیستم حملات ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و مراکز صنعتی وابسته به صنعت نظامی در شهر‌های حیفا و تل آویو خبر داد.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار