به گزارش دفاعپرس از گلستان، در دیدار با فرمانده سپاه شهرستان رامیان، بزرگان طوایف سیستانی و بلوچ شهرستان حمله رژیم صهیونیستی را محکوم و آمادگی کامل خود را برای دفاع از تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند.
در این دیدار، سرهنگ «شاهحسینی» فرمانده سپاه شهرستان رامیان، ضمن تقدیر از حضور طوایف سیستانی و بلوچ اظهار داشت: امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت، وفاق و همدلی نیاز داریم.
وی ادامه داد: طوایف و قومیتها و مذاهب مختلف در کشور همواره با همدلی و اتحاد در کنار یکدیگر حضور داشتهاند. این اتحاد به ویژه در مواجهه با دشمن بیرونی دوچندان شده است و در دوران دفاع مقدس و مقابله با دشمنان بیرونی بروز یافته است.
فرمانده سپاه شهرستان رامیان افزود: امروز دشمن از جنگ ترکیبی برای تضعیف و ضربه زدن به ما استفاده کرده است. ما هم نیاز به مقابله ترکیبی داریم و در این بین، نقش مردم بسیار با اهمیت است.
سرهنگ شاه حسینی اشاره کرد و افزود:مردم هم در موضوع تببین حقایق و آگاهیبخشی و هم همکاری با نیروهای نظامی و انتظامی و خنثیسازی توطئههای دشمن نقش بسیار مهمی دارند.
انتهای پیام /