بدترین دستاورد سیاسی جنگ جهانی دوم تولد رژیم غاصب اسرائیل بود

تاریخ‌نگار و پژوهشگر عصر معاصر رژیم صهیونیستی را غده سرطانی در قلب کشورهای اسلامی دانست و گفت: این رژیم جعلی از روز تولدش تاکنون علاوه بر شکنجه، قتل و غارت و اخراج مسلمان بومی فلسطین جنگ‌های متعددی را علیه سایر کشورها براه انداخته و عامل بی‌ثباتی در منطقه است.
کد خبر: ۷۵۶۸۹۴
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸ - 23June 2025

غلامرضا خارکوهی، پژوهشگر تاریخ معاصر، در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از گرگان،اظهار داشت: جنگ جهانی دوم برای همه دنیا یک بلای جهانی بود ولی برای مسلمانان و خاصه ایرانیان بلای مضاعف بود. زیرا در زمان جنگ جهانی، دو کشور انگلیس به جنوب ایران و روسیه (شوروی سابق) به شمال ایران تجاوز کردند و به اشغال آنجا پرداختند که سال‌ها ظلم و زجر و ناامنی و فقر و بدبختی را به دنبال داشت. اما بلای ضد بشری دیگر این بود که بعد از پایان جنگ جهانی دوم، کشور فلسطین که پاره‌ای از جهان اسلام بود، بدون رضایت ساکنان مسلمانش، توسط اروپایی‌ها مخصوصاً انگلستان دو دستی تقدیم صهیونیست‌ها شد و رژیم آدمکش اسرائیل بر آن حاکم شد. به دیگر سخن، بدترین دستاورد سیاسی جنگ جهانی دوم تولد رژیم غاصب اسرائیل بود.

بدترین دستاورد سیاسی جنگ جهانی دوم تولد رژیم غاصب اسرائیل بود

این تاریخ‌نگار افزود: پس از تأسیس رژیم صهیونیستی، آنها هر روز و هر ساعت با حمایت اروپایی‌ها خصوصاً انگلیس و آمریکا با تهدید، شکنجه و زندان و کشتار مسلمانان بومی آنجا پرداختند و برخلاف همه موازین حقوقی، مردم مسلمان بومی فلسطین را سرکوب می‌کردند.

وی با اشاره به امتیازات مذهبی فلسطین گفت: بیت‌المقدس که در آن سرزمین قرار دارد قبله اول مسلمانان جهان بوده است. همچنین آن دیار خاستگاه و قدمگاه بسیاری از پیامبران معظم الهی مثل حضرات ابراهیم، اسماعیل، اسحاق، یعقوب، یوسف، موسی، عیسی و حتی پیامبر اسلام بوده است. به عبارت دیگر بسیاری از پیامبران الهی و بستگانشان در آن سرزمین مدتی حضور داشته‌اند حتی قبر برخی از آنها در آنجاست. همچنین در سال دهم بعد از بعثت حضرت محمد (ص) از مکه به بیت‌المقدس رفت و در آن سرزمین نماز خواند و به سفر معراج رفت و سپس دوباره به مکه برگشت.

این تاریخ‌نگار گلستانی با اشاره به اینکه فلسطین حدوداً از سال۶۳۵ میلادی تا ۱۹۴۸ میلادی تحت حاکمیت مسلمانان بوده، گفت: بیش از ۱۳ قرن مسلمانان بر فلسطین حکومت کرده‌اند و طی این مدت تنها ۸۹ سال یعنی کمتر از یک قرن حاکمیت آن سرزمین به چنگ صلیبیون مسیحی افتاد که آن هم با جنگ و خشونت به اشغال آن پرداختند و سپس توسط صلاح الدین ایوبی سردار سپاه اسلام فتح و به مسلمانان بازگردانده شد که تا سال ۱۹۴۸ میلادی دست مسلمان بود و در این سال بود که اتفاق نحسی در آن سرزمین افتاد و آن این بود که صهیونیست‌ها موجودیت دولت یهود را با کمک آمریکا و انگلیس و دول اروپایی در فلسطین رسماً اعلام کردند و این آغاز سیه روزی همه مسلمانان جهان خاصه مسلمانان فلسطین بود.

به گفته خارکوهی، غربی‌ها معتقدند که هیتلر با انجام هولوکاست به کشتار و شکنجه یهودیان پرداخته در حالی که در این زمینه اغراق گویی شده، اما اگر به فرض هم این ادعا درست باشد، چرا تقاص جرایم هیتلر اروپایی را از مسلمانانی می‌گیرند که در ماجرای هولوکاست و هیتلر هیچ نقشی نداشتند چرا غربی‌ها اگر دلشان به حال‌یهودیان می‌سوزد بخشی از کشور خود را به صهیونیست‌ها نمی‌بخشند؟

این پژوهشگر تاریخ معاصر با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی این غده سرطانی در قلب کشور‌های اسلامی است، گفت: اسرائیل غاصب از روز تولدش تاکنون علاوه بر شکنجه و قتل و غارت و اخراج مسلمان بومی فلسطین جنگ‌های متعددی را علیه سایر کشور‌ها براه انداخته است. چنان که طی دو سال اخیر برخلاف همه مقررات بین‌المللی، غزه را با خاک یکسان کرده و بیش از ۱۵۰ هزار نفر مردم عادی را کشته و مجروح کرده و یک میلیون نفر را آواره کرده است.

وی با بیان اینکه صهیونیست‌ها در اواسط خرداد امسال نیز جنایت دیگری را مرتکب شدند و آن تجاوز به ایران اسلامی بود که منجر به شهادت جمعی از مردم و فرماندهان و اساتید دانشگاه و تخریب خانه‌ها و اموال مردم و مراکز نظامی و رسانه‌ای و تولیدی و بیمارستانی و دارویی شد، افزود: متأسفانه غربی‌ها که همیشه شریک جرائم دولت رژیم صهیونیستی بوده‌اند، اکنون نیز نه تنها چشم خود را بر تجاوزات به ناحق او بسته و از او حمایت می‌کنند، بلکه آمریکا با مشارکت مستقیم در جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران، اخیراً به بمباران مراکز هسته‌ای صلح‌آمیز ایران پرداخت.

خارکوهی اضافه کرد: نظامیان شجاع ایرانی گرچه پاسخ ارزشمندی به اسرائیلی‌های غاصب دادند و صد‌ها موشک بر سر صهیونیست‌ها ریختند، اما حقانیت و بی‌گناهی ملت ایران در این ماجرا از طریق مجامع حقوقی هم در حال پیگیری است.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار