ویژه برنامه حریم امن حرم برگزار شد/آمادگی خادمان امامزادگان برای استقبال از ماه محرم

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف فارس از برگزاری ویژه برنامه «حریم امن حرم» در شیراز در راستای استقبال از ماه محرم خبر داد.
کد خبر: ۷۵۶۹۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴ - 23June 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، حجت الاسلام «رحیم صفری‌گرایی» در حاشیه جلسه توجیهی سوگواره بصیرت عاشورائی و دهه اول محرم ویژه عوامل اجرایی بقاع متبرکه شهرستان شیراز اظهار داشت: امسال باتوجه به شرایط جنگ و حمله دشمن به میهن اسلامی شرایطی متفاوت‌تر از سال‌های اخیر را شاهد هستیم و به منظور تأمین امنیت عموم مردم، نیاز به هشیاری و دقت نظر بیشتر در همه ابعاد داریم.
ویژه برنامه حریم امن حرم برگزار شد/آمادگی خادمان امامزادگان برای استقبال از ماه محرم
وی در مورد موضوعاتی که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت افزود: لزوم هماهنگی زمان و مکان برگزاری کلیه مراسم‌ها با مراکز انتظامی و امنیتی و رعایت نکات ایمنی از نکات مورد بحث بود و راهنمایی‌های لازم انجام شد.
 
صفری گرایی گفت: رعایت مسائل بهداشتی و سلامت در اطعام‌ها، اجرای نیات واقفان خیراندیش، توزیع نذورات در بقاع متبرکه و مسائل مربوط به بیوتروریسم و گزارش تمامی موارد مشکوک به خصوص راجع به ریزپرنده‌ها به مراجع ذیصلاح، از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت.
 
ویژه‌برنامه «حریم امن حرم» با حضور ۱۵۰ نفر از اعضا هیئت‌امنا، خدام و عوامل اجرایی بقاع متبرکه شهرستان شیراز در حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین (ع) شیراز در آستانه فرارسیدن ایام محرم و برگزاری مراسم‌های سوگواری سید و سالار شهیدان در حرم‌های مطهر امامزادگان برگزار شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها