مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه کردستان: نبرد ما با رژیم صهیونیستی، جنگی اعتقادی و ترکیبی است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه کردستان، در سخنانی به تشریح ابعاد جنگ ترکیبی و رویارویی جمهوری اسلامی ایران با رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی پرداخت و تأکید کرد که این نبرد، جنگی اعتقادی و بر پایه باور‌های دینی است.
کد خبر: ۷۵۷۰۳۸
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹ - 23June 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام طه توکلی در یک نشست با موضوع ابعاد جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، با اشاره به جان‌باختن بسیاری از مردم بی‌دفاع، زنان و کودکان در حملات رژیم صهیونیستی، ابراز امیدواری کرد که این سخنان به تبیین ابعاد ددمنشانه این حملات کمک کند. 
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه کردستان: نبرد ما با رژیم صهیونیستی، جنگی اعتقادی و ترکیبی است
 
وی با استناد به آیه شریفه "وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ"، بیان داشت که تقابل ایران با رژیم صهیونیستی، جنگی اعتقادی و تلفیقی است.
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه کردستان، به سابقه تاریخی خصومت یهودیان بر اساس آموزه‌های تورات اشاره کرد و گفت که آنها هیچ نقشی برای بشریت قائل نبوده‌اند و همواره با خوی درندگی و خودخواهی، خود را برتر از دیگران دانسته‌اند. 
 
وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، که یکی از مؤلفه‌های قدرت آن استکبارستیزی است، موجودیت رژیم صهیونیستی به عنوان نماد استکبار به چالش کشیده شد و این تقابل بر اساس مبانی عقلی و اعتقادی تعریف شده است.
 
توکلی با اشاره به ۴۷ سال گذشته، موفقیت‌های جمهوری اسلامی در مقابله با اسرائیل، جرثومه فساد را ستود و تأکید کرد که این رویارویی در دوران معاصر، ریشه‌ای عمیق در نوع مواجهه این رژیم و حامیانش، خصوصاً آمریکا، در جنگ‌های معاصر دارد.
 
وی اذعان کرد: در دهه اخیر، ایران با جنگ ترکیبی یا نسل پنجم جنگ مواجه است که به گفته آقای هافمن، هدف آن تصرف قلب‌ها، اذهان، افکار، برداشت‌ها و معرفت‌ها است. این جنگ از تاکتیک‌های متقارن و نامتقارن، دولتی و غیردولتی، نظامی و غیرنظامی به طور همزمان استفاده می‌کند.
 
توکلی ویژگی اصلی این جنگ را تصرف ذهن‌ها، قلب‌ها و اراده‌ها دانست و به نقل از عضو شورای سیاسی انصارالله یمن گفت، که اگر اراده‌ها نشکست و ملت مصمم باشد، قطعاً در مقابل رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی پیروز خواهد شد. 
 
وی افزود: دامنه این جنگ شامل همه منازعات و شئون، از جمله اطلاعات، مسائل امنیتی، رسانه‌ای، تخریب، ترور و فریب می‌شود.
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه کردستان، ابزار‌های اصلی جنگ ترکیبی را سایبری، رسانه‌ای، اطلاعاتی، الکترونیک و پدافندی برشمرد و هدف نهایی این جنگ را نارضایتی اجتماعی، اخلال در معیشت و اقتصاد و دیپلماسی ملایم و نرمش دانست و تصریح کرد: دشمن قصد داشت در حمله اخیر، کار را تمام کند؛ اما به لطف الهی و با وجود حملات به مراکز هسته‌ای در فردو، نطنز و اصفهان، به هیچ یک از اهداف از پیش تعیین‌شده خود نرسید.
 
وی به مدیریت هوشمندانه و عاقلانه رهبری در طول چند روز گذشته اشاره کرد که علی‌رغم حملات و ترور فرماندهان و شهدای هسته‌ای، هیچ اخلالی در روند جاری کشور به وجود نیامد و ایران در افکار عمومی دنیا دست برتر را پیدا کرد و مجامع بین‌المللی اکنون منتظر تصمیم نظام جمهوری اسلامی هستند.
 
حجت‌الاسلام توکلی تأکید کرد: نبرد ایران با استکبار، نبردی اعتقادی بر اساس باورهاست و هر کس دین خدا را یاری کند، خداوند نیز او را یاری خواهد کرد و شرط جلب یاری خدا، ثبات قدم، مقاومت، ایستادگی و نترسیدن است.
 
وی با اشاره به داستان بنی‌اسرائیل و حضرت موسی (ع) و فرمایش امام علی (ع) که "پیروزی از سوی خداوند منان است"، گفت: امروز هم ما شاهدیم که آمریکای پلید در بامداد دیروز به مراکز هسته‌ای ما حمله کرد، اما به هیچ‌کدام از اهداف خود نرسیدند.
 
توکلی با یادآوری مجاهدت‌ها و فداکاری‌های ۴۷ ساله ملت ایران و شهدای دفاع مقدس، امنیت، حرم و هسته‌ای، این افتخارات را ثمره ایثار فرزندان این سرزمین دانست.
 
وی از همه آحاد جامعه خواست تا در جایگاه خود، وظیفه تبیین و روشنگری ابعاد دشمنی دشمنان را انجام دهند و به نصرت الهی در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد که ایران با وجود نداشتن امکانات اولیه، خرمشهر‌ها را فتح کرد و امروز ابزار دفاعی ایران چشم دنیا را خیره کرده است.
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه کردستان، خصومت یهود با اسلام را مسئله‌ای جدید ندانست و گفت: این جنگ، جنگ همه کفر (مشخصاً یهود) در مقابل همه حق و حقانیت اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران است.
 
حجت‌الاسلام توکلی بر اهمیت دعا و توسل به عنوان دفع‌کننده بلا و ایجادکننده آرامش تأکید کرد. وی همچنین به بومی‌سازی تکنولوژی هسته‌ای ایران علی‌رغم تحریم‌ها و تلاش دشمن برای القای فرار نخبگان اشاره کرد و گفت که این موفقیت مرهون تفکرات نیروی انسانی متخصص و جوان کشور است.
 
وی در ادامه خیانتکاران را کسانی دانست که با دشمنان سرزمین مادری همدل می‌شوند و افزود: در مقابل دشمن باید آهن باشیم، یعنی مصمم، نترس و هرگز صحنه را خالی نکنیم.
 
توکلی، رژیم صهیونیستی را ایالت منفصله ایالات متحده آمریکا در منطقه دانست و گفتک حمله و هجمه این رژیم جدای از حمایت‌های آمریکا نیست و تأکید کرد که رژیم صهیونیستی در حال از دست دادن اماکن حیاتی خود است و صدای جذب و نیازش به گوش ارباب بزرگش آمریکا رسیده است.
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه کردستان، با اشاره به قدرت جمهوری اسلامی، مردم، رهبری و نیرو‌های مسلح، بر حفظ اتحاد، همدلی و همبستگی تأکید کرد و گفت: امروز بحث دوگانگی بین شهرها، احزاب و سلیقه‌ها نیست، بلکه بحث موجودیت دین اسلام و وطن عزیزمان ایران در مقابل استکبار و رژیم صهیونیستی است.
 
توکلی خواستار جلوگیری از چندصدایی و تحلیل‌های احساسی و عاطفی شد و تأکید کرد که باید بر اساس واقعیت‌ها و مبانی تحلیل داشته باشیم. 
 
حجت‌الاسلام توکلی بیان داشت: دشمن قصد داشت با این حملات، نظام را به فروپاشی و براندازی بکشاند؛ اما به لطف الهی، نظام به چنان صلابتی رسیده که با این توطئه‌ها متزلزل نمی‌شود. 
 
وی به تلاش دشمن برای قراردادن مردم در مقابل نظام و همچنین تلاش برای محور شرارت قراردادن ایران در دنیا اشاره کرد و گفت: این نقشه‌ها نیز با شکست مواجه شده‌اند.
 
وی تأکید کرد که ایران که مذاکره را پذیرفته بود، در اوج ناباوری هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت. توکلی بار دیگر بر فرمایش مقام معظم رهبری که "این‌ها غیرقابل اعتمادند و هرگز نباید به آنها اعتماد کنیم" تأکید کرد و گفت: توکل ما فقط بر خدا و مردممان است.
 
وی در پایان با اشاره به کلام امام علی (ع) درباره ثبات‌قدم در نبرد، پیروزی را از سوی خداوند دانست و این پیروزی را پیشاپیش به روح و روان شهدا و امام شهیدان تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد که با ورود به ماه محرم، زمینه فروپاشی استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی فراهم شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار