رئیس جمهور عراق: حملات به ایران روندی خطرناک است

عبداللطیف رشید گفت: حملاتی که به ایران می شود، روندی خطرناک است که منجر به تنش بیشتر در منطقه خواهد شد.
کد خبر: ۷۵۷۰۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۹ - 23June 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «عبداللطیف رشید» رئیس جمهور عراق در بغداد میزبان «عبدالعزیز بن خالد الشمری» سفیر عربستان در بغداد بود.

رئیس جمهور عراق: حملات به ایران روندی خطرناک است

در این دیدار، تحولات شتابان منطقه و روابط دو جانبه دو کشور و راه‌های توسعه آن در راستای خدمت به منافع مشترک بررسی شد.

رئیس جمهور عراق در این دیدار تاکید کرد: حملاتی که به ایران می‌شود، روندی خطرناک است که منجر به تنش بیشتر در منطقه خواهد شد.

وی بر اهمیت افزایش تلاش‌ها برای توقف این اعمال خصمانه و جلوگیری از تشدید آنها تاکید کرد و خواستار ترجیح دادن زبان گفت‌و‌گو و تفاهم به عنوان بهترین راه برای دور نگه‌داشتن منطقه از تنش بیشتر و تثبیت صلح منطقه‌ای و بین المللی شد.

الشمری هم قدردانی عربستان از روابط برادرانه دو کشور را اعلام و بر تمایل عربستان به تداوم رایزنی و همکاری مشترک برای امنیت و ثبات منطقه تاکید کرد.

انتهای پیام/ 381

نظر شما
پربیننده ها