فرماندار بوشهر تاکید کرد؛

لزوم تقویت وحدت و همدلی در جامعه

«مظفری»گفت: از همه شاعران، نویسندگان، هنرمندان و فرهنگیان همچون همیشه، در کنار مردم و مسئولان، پیام‌آور آگاهی، مقاومت و وحدت باشند.
کد خبر: ۷۵۷۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵ - 24June 2025

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، «محمد مظفری» فرماندار بوشهر صبح امروز با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با اقدامات غیرقانونی، تجاوزکارانه و تحریک‌آمیز خود، بار دیگر چهره واقعی‌اش را به جهانیان نشان داد اظهار داشت: اقدام غیرقانونی و خلاف تمام قوانین بین‌المللی این رژیم نامشروع در حمله به کشور عزیزمان به شدیدترین وجه ممکن محکوم است، این رژیم نامشروع می‌داند که هرگونه تهدید یا اقدام خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران با پاسخ قاطع، محکم و بازدارنده مواجه می‌شود و اجرای عملیات‌های وعده شهرهای صهیونیستی را ویرانه کرد و ابهت پوشالی گنبد آهنی آن را درهم شکست.

لزوم تقویت وحدت و همدلی در جامعه

فرماندار بوشهر تاکید کرد: ما ملتی هستیم که با تکیه بر ایمان، تجربه دفاع مقدس و آمادگی نیروهای مسلح خود، از عزت، امنیت و تمامیت ارضی‌مان با تمام وجود دفاع کردیم و نشان دادیم تهدید، هرگز ملت ایران را مرعوب نخواهد کرد، بلکه ما را مصمم‌تر و منسجم‌تر می‌سازد.

وی افزود: همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند رژیم صهیونی دچار خطای محاسباتی شد و پاسخی درخور دریافت کرد و آنگونه که ریاست جمهوری گفت ما با تمام قوا در مقابل هر متجاوز به کشور می‌ایستیم.

وی با ستایش مقاومت و همبستگی مردم در این شرایط دشوار، گفت: مردم ایران به‌ویژه مردم ولایتمدار و آگاه بوشهر، در همه فراز و نشیب‌های تاریخی نشان دادند که هنگام خطر دوشادوش یکدیگر ایستاده‌اند. امروز نیز شاهد موجی از همدلی، آمادگی و آگاهی در میان مردم هستیم.

فرماندار بوشهر در خصوص نقش شعرا، نویسندگان و مؤلفان در تقویت روحیه و وحدت ملی توضیح داد: اهالی فرهنگ، هنر و رسانه در این مقطع تاریخی نقش بسیار تعیین‌کننده‌ای دارند. شعرا و نویسندگان، با خلق آثار ادبی و هنری که روحیه ایثار، امید، همبستگی و وطن‌دوستی را تقویت می‌کند، می‌توانند در مقابل جنگ رسانه‌ای دشمن، سدی محکم بسازند.

وی تاکید کرد: از همین رو از همه شاعران، نویسندگان، هنرمندان و فرهنگیان دعوت می‌کنم که همچون همیشه، در کنار مردم و مسئولان، پیام‌آور آگاهی، مقاومت و وحدت باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار