حماس: امروز بیش از ۵۰ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی شهید شدند

حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: تنها در صبح امروز، بیش از ۵۰ نفر از شهروندان بی‌دفاع که در صف دریافت کمک ایستاده بودند، هدف گلوله‌های مرگبار ارتش فاشیستی صهیونیستی قرار گرفتند.
کد خبر: ۷۵۷۳۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۲ - 24June 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از خبرگزاری شهاب، حماس در بیانیه‌ای از شهادت بیش از ۵۰ فلسطینی دیگر به دست ارتش اشغالگر خبر داد.

حماس: امروز بیش از ۵۰ فلسطینی رژیم صهیونیستی شهید شدند

جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای، تداوم کشتار روزانه فلسطینی‌ها در اطراف مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه را به شدت محکوم کرد و این جنایات را یکی از هولناک‌ترین جرایم ثبت‌شده در تاریخ معاصر دانست.

در این بیانیه آمده است: رژیم صهیونیستی با همکاری و حمایت آشکار آمریکا، مردم گرسنه و بی‌پناه غزه را با وعده دریافت کمک‌های انسانی به کمین‌گاه‌های مرگ می‌کشاند و پیش از گشودن مسیر برای تأمین نیاز‌های اولیه آنان، به سویشان تیراندازی می‌کند. تنها در صبح امروز، بیش از ۵۰ نفر از شهروندان بی‌دفاع که در صف دریافت کمک ایستاده بودند، هدف گلوله‌های مرگبار ارتش فاشیستی صهیونیستی قرار گرفته و به شهادت رسیدند. این شهدا به ۵۰۰ شهیدی افزوده می‌شوند که پیش‌تر در همین کمین‌گاه‌های مرگ در مناطق جنوب و مرکز غزه به شهادت رسیدند.

حماس در ادامه تأکید کرد: تداوم این جنایت آشکار در برابر چشم و گوش جهانیان و سکوت سنگین نهاد‌های بین‌المللی به هیچ‌وجه قابل پذیرش نیست. جامعه جهانی، سازمان ملل متحد و تمامی نهاد‌های بشردوستانه مسئولیت سنگینی در توقف فوری این جنایت‌ها و به‌کارگیری سازوکار‌های لازم برای محاکمه سران رژیم اشغالگر به دلیل ارتکاب جنایت علیه بشریت بر عهده دارند.

این جنبش در پایان با درخواست برای اقدامی فوری و هماهنگ از سوی کشور‌های عربی، اسلامی و مجامع بین‌المللی، خواستار توقف جنگ نسل‌کشی علیه مردم فلسطین و الزام رژیم صهیونیستی به ورود بدون مانع کمک‌های انسانی و امدادی بر اساس سازوکار‌های سازمان ملل متحد شد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها