پور علی: ملت ایران تحت هدایت مقام معظم رهبری پاسخ قاطعی به دشمن داد

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، گفت: امروز ملت ایران تحت هدایت مقام معظم رهبری نه‌تنها انسجام خود را حفظ کرد، بلکه پاسخ قاطعی به دشمن داد.
کد خبر: ۷۵۷۳۴۴
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۳ - 24June 2025

به گزارش دفاع‌پرس، از لرستان، «سعید پور علی» معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان در نشست هم‌اندیشی با مدیران مسئول پایگاه‌های خبری، نشریات محلی و نمایندگان روزنامه‌های سراسری لرستان با بیان اینکه آنچه در روز‌های اخیر ایران تجربه کرد، یک جنگ ترکیبی و پیچیده بود، اظهار داشت: شرایط این جنگ تحمیلی یک جنگ زمینی یا متعارف در مرز‌ها نبود؛ بلکه دشمن با ترکیبی از ابزار‌های نظامی، اقتصادی، روانی، رسانه‌ای و سایبری به مقابله با جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

پور علی: ملت ایران تحت هدایت مقام معظم رهبری  پاسخ قاطعی به دشمن داد

وی با اشاره به هدایت و پشتیبانی آمریکا از جبهه مقابل، افزود: هدف اصلی دشمن، ایجاد ناامنی روانی و تضعیف انسجام ملی به‌ویژه در فضای مجازی با موج‌سازی خبری بود و تلاش داشتند جامعه را در وضعیت تعلیق و چندپارگی قرار دهند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان یکی از دلایل حساسیت بر اطلاع‌رسانی رسمی و دقیق حفظ امنیت روانی جامعه عنوان کرد و افزود: دشمن در جنگ ترکیبی به دنبال انتشار شایعات و اطلاعات غیررسمی است و ساقط کردن رسانه‌های رسمی از اهداف دشمن است.

پور علی، گفت: دشمنان ما با پیش‌فرض نادرستی از جامعه ایران وارد عمل شدند، گمان می‌کردند که با تهاجم رسانه‌ای و استفاده از عوامل خائن و وابسته، جامعه را به سمت فروپاشی می‌برند؛ اما آنچه رخ داد، تقویت انسجام و ارتقای روحیه ملی بود.

وی ادامه داد: این مقاومت و انسجام از اقتدار رهبری و هویت ملی ایران ناشی شد، درحالی‌که در تاریخ معاصر شاهد واگذاری بخش‌هایی از خاک ایران در نبود رهبری مقتدر بود، امروز ملت ایران تحت هدایت مقام معظم رهبری نه‌تنها انسجام خود را حفظ کرد، بلکه پاسخ قاطعی به دشمن داد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با اشاره به حملات ایران به پایگاه عین الاسد پس از شهادت سردار سلیمانی و عملیات اخیر در پاسخ به اقدامات اسرائیل، گفت: در هیچ‌جای دنیا سابقه ندارد که کشوری در برابر قدرتی همچون آمریکا این‌گونه مقاومت و پاسخ‌گویی نشان دهد.

پور علی، همچنین با اشاره به ادعا‌های غرب درباره برنامه هسته‌ای ایران، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره اعلام کرده که به دنبال سلاح هسته‌ای نیست.

وی با تأکید بر اهمیت حفظ روحیه عمومی، گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری باید هویت ملی، انسجام اجتماعی و اعتماد عمومی تقویت شود، چرا که دشمن در پی ضربه‌زدن به همین مؤلفه‌های قدرت ایران است.

 

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان تهاجم اخیر را نه صرفاً حمله‌ای نظامی، بلکه هجمه‌ای دشمنانه و کینه‌توزانه به هویت ملی ایران توصیف کرد و گفت: خیابان‌ها به صحنه نمایش هویت ملی تبدیل شد، اما مسیر اصلی، تقویت انسجام اجتماعی و ساخت گفتمان امید برای بسیج سرمایه اجتماعی در مسیر مقاومت ملی بود.

پور علی با اشاره به اینکه مردم ایران، بر پایه تاریخ، فرهنگ و اصالت تمدنی خود، در برابر این تهاجم ایستادگی جانانه‌ای از خود نشان دادند، افزود: فرزندان این سرزمین در نیرو‌های مسلح و امنیتی، بااقتدار به میدان آمدند و نقش خود را ایفا کردند.

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در صیانت از هویت ملی گفت: طی دوازده روز گذشته، روایت‌سازی برای حفظ تمامیت ارضی و هویت ایرانی، اسلامی یکی از مهم‌ترین اهداف رسانه‌های کشور بود، این روایت ملی فراتر از جناح‌ها و سلایق سیاسی شکل گرفت و همه بر یک اصل متفق‌القول بودند؛ ایران و اسلام در خطر است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به اینکه همچنان در وضعیت جنگی قرار داریم، گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا به وعده‌های خود پایبند نبوده‌اند، اگرچه آتش‌بس از بامداد امروز برقرار شده، اما این به معنای پایان شرایط جنگی نیست، ما باید آرایش خود را در حوزه‌های رسانه‌ای، مجازی و سایبری حفظ کنیم.
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار