المشاط: ایران بر آمریکا و اسرائیل پیروز شد

رئیس شورای عالی سیاسی یمن در پیامی پیروزی ایران بر آمریکا و رژیم صهیونیستی و به شکست‌کشاندن توطئه‌هایشان را تبریک گفت.
کد خبر: ۷۵۷۴۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۱ - 24June 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن با ارسال پیامی برای «مسعود پزشکیان» رئیس جمهوری اسلامی ایران پیروزی کشورمان در نبرد با آمریکا و رژیم صهیونیستی را تبریک گفت.

المشاط: ایران بر آمریکا و اسرائیل پیروز شد و توطئه‌هایشان را به شکست کشاند

در این پیام آمده است: این پیروزی بزرگ ملت، ارتش و رهبری جمهوری اسلامی ایران بر دشمنان اسرائیلی و آمریکایی و به شکست کشاندن نقشه‌هایشان را تبریک می‌گویم.

این پیام می‌افزاید: این پیروزی بزرگ، دفاع مشروع از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران و حفاظت از امنیت ملی در چارچوب مواضع ثابت و پشتیبانی از مسائل عادلانه امت اسلام و در راس آن مسئله فلسطین است.

در پیام المشاط آمده است: جمهوری اسلامی ایران، شکست مفتضحانه و خفت‌باری را به رژیم جنایتکار صهیونیستی تحمیل کرد و درسی به آن داد که از زمان تاسیس این رژیم در منطقه شاهدش نبوده است و تلاش‌های خصمانه آن برای تسلیم ایران از طریق ویرانی و عملیات جنایتکارانه را به شکست کشاند و حقوق خود در بهره‌برداری از برنامه هسته‌ای مسالمت‌آمیز و حقوق دفاعی و در راس آن برنامه موشکی را حفظ کرد.

المشاط خاطرنشان کرده است: که ایران تلاش بیهوده دشمنان برای سلطه بر منطقه عربی و اسلامی از طریق از بین بردن قدرت منطقه مقتدر (ایران) و بخشیدن برتری نظامی به رژیم صهیونیستی برای سلطه کامل بر منطقه و اجرای طرح جنایتکارانه با عنوان تغییر چهره خاورمیانه را به شکست کشاند.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن افزوده است: که جمهوری اسلامی ایران از این جنگ، پیروز خارج شد و آمریکا که طراح و حامی این تجاوز بود، هنگامی که احساس کرد موجودیت رژیم اسرائیل در صورت ادامه جنگ در معرض تهدید است، خواستار میانجیگری منطقه‌ای برای آتش‌بس شد.

وی با تاکید بر شکست توطئه‌ها و طرح‌های جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در داخل ایران عنوان کرده است: به لطف وحدت و همبستگی ملی مردم ایران و چنگ زدن آنها به هویت ملی و اسلامی تاکید کرد که این پیروزی را به امت اسلام و تمام آزادگان جهان تبریک می‌گوید، این پیروزی عامل بازدارنده در برابر قدرت‌های شرور جهان است، که این جنگ را به سبب مواضع شرافتمندانه و حمایت ایران از مسائل مهم امت اسلام و آزادگان و در راس آن مسئله فلسطین به راه انداختند.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار