تجمع مردم استان سمنان در حمایت از نیرو‌های مسلح برگزار شد

مردم ولایت‌مدار سمنان در حمایت از رزمندگان نیرو‌های مسلح، عملیات غرورآفرین بشارت فتح و تحمیل توقف جنگ به دشمن در معراج شهدای این شهر با پیام قدردانی، حمایت، وحدت و همدلی اجتماع کردند.
کد خبر: ۷۵۷۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴ - 25June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از سمنان، قشر‌های مختلف مردم دیار دارالمرحمه سمنان شامگاه (سه‌شنبه) با حضور پرشور و قلب‌هایی سرشار از عشق و امید در حمایت از رزمندگان نیرو‌های مسلح و تحمیل توقف جنگ به دشمنان گردهم آمدند و با مشت‌های گره کرده و یکصدا مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا و مرگ بر متجاوز را فریاد زدند.

تجمع مردم استان سمنان در حمایت از نیرو‌های مسلح برگزار شد

شرکت‌کنندگان در اجتماع دشمن‌شکن سمنان با اشاره به ۱۲ روز ایستادگی و حماسه‌آفرینی در مقابل تهاجم به ایران اظهار کردند: ملت ایران از صلح‌جوترین تمدن‌های بشریند، اما به هنگام تهاجم و تجاوز، در حراست و حفاظت از سرزمین مادری شجاع‌ترین، بی‌باک‌ترین و پایدارترین هستند.

سمنانی‌ها در تجمع حمایت از رزمندگان نیرو‌های مسلح و تحمیل توقف جنگ به دشمنان با در دست داشتن پرچم غرورآفرین نظام جمهوری اسلامی ایران و پلاکارت‌های مرگ بر آمریکا و رژیم جنایتکار صهیونیستی، تصریح کردند: همبستگی و ایستادگی ملت و دولت در مقابل تهاجم دشمنان نشان داد وحشی‌گری و خشونت در مقابل میهن‌پرستی، اخلاق، فرهنگ و عرق به سرزمین مادری مغلوب است.

حاضران در اجتماع معراج شهدای سمنان از جانفشانی سلحشوران نیرو‌های مسلح برای دفاع جانانه و برحق از کشور قدردانی کردند و افزودند: ایران سرزمین فرهیختگی و فرزانگی است که با وجود تمامی ناملایمت‌ها، سختی‌ها، نامردی‌ها و شهادت فرماندهان، دانشمندان و مردم دست از تلاش نمی‌کشد و با اراده، غیرت، وحدت و آگاهی، از این مهلکه عبور و برای توسعه و پیشرفت کوشش می‌کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها