احیای امر به معروف، ترک فعل‌ها را به حداقل رسانده است

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل گفت: احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سال‌های اخیر ترک فعل سهوی مسئولان و کارگزاران جامعه اسلامی را به حداقل رسانده است.
کد خبر: ۷۵۷۵۳۱
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴ - 25June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، حجت الاسلام «سید ابراهیم میرعباس زاده»، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل در آستانه هفته امر به معروف و نهی از منکر، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شاخصه اصلی حکومت اسلامی تأمین امنیت و عدالت در جامعه است که زیرساخت اصلی در تحقق این شاخصه احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است تا عدالت و امنیت به معنای واقعی در جامعه استقرار یابد.
احیای امر به معروف، ترک فعل‌ها را به حداقل رسانده است

وی ضرورت جلوگیری از هرگونه ترک فعل مسئولان را به عنوان عنصر اصلاح و بهبود جامعه یادآور شده و افزود: مردم با مشاهده مسئولان و متولیان در تحقق عدالت و امنیت و انجام بهتر وظایف به اصل احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر ایمان و باور داشته و خودشان نیز در این مسیر گام برمی دارند.

اصلی‌ترین رسالت قیام عاشورایی امام حسین (ع) احیای فریضه امر به معروف بوده است

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل عنوان کرد: امام حسین (ع) نیز که اصلی‌ترین پیام و رسالت قیام عاشورایی خود را احیای این فریضه معرفی کرده به سرآمدی اصلاح بر محور روح معنوی در جامعه اعتقاد داشته و در مسیر حرکت از مکه به کربلا سعی کرده است تا همواره شاخصه‌ها و مؤلفه‌های راستین دین الهی و اقامه عدل و حق و حقیقت را نصب العین قرار دهد.
 
حجت الاسلام میرعباس زاده بیان کرد: در تبعیت از مولایمان امام حسین (ع) ما امروز در سنگر حاکمیت الهی وظیفه داریم تا با احیای این فریضه بزرگ الهی آثار گناه، معصیت، انحراف و کجروی‌های احتمالی را گرفته و به اصلاح گری بهتر امور کمک کنیم.
 
وی ادامه داد: ائمه جماعات و صاحبان تریبون باید از دهه اول ماه محرم و در قالب اجتماعات بزرگ حسینی بهره بگیرند تا ابعاد اصلاح گری جامعه را با محوریت فریضه امر به معروف و نهی از منکر مورد توجه و دقت نظر قرار دهند.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار