افزایش چشمگیر پایگاه‌ها و تجهیزات هلال‌احمر کردستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان گفت: در پی توسعه زیرساخت‌های امدادی، جمعیت هلال‌احمر استان کردستان طی سال گذشته موفق به افزایش تعداد پایگاه‌های ثابت بین‌جاده‌ای از ۱۰ به ۱۷ پایگاه شد
کد خبر: ۷۵۷۷۵۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۵ - 25June 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، پیام جلالی در سخنانی از جذب ۱۷۲ داوطلب به صورت شرکتی، تجهیز استان به خودرو‌های پیشرفته نجات و برنامه‌ریزی برای جذب نیرو‌های جدید دارای درجات بالای امدادی خبر داد.
 
افزایش چشمگیر پایگاه‌ها و تجهیزات هلال‌احمر کردستان
 
وی با بیان اینکه تعداد پرسنل رسمی و ستادی جمعیت هلال‌احمر استان حدود ۲۲۰ نفر است، افزود: بخش عمده پتانسیل جمعیت هلال‌احمر در سراسر کشور متشکل از نیرو‌های داوطلب است که در بخش‌های مختلف از جمله پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای فعالیت دارند.
 
به گفته این مقام مسئول، در استان کردستان بیش از ۵ هزار نفر داوطلب در زمینه‌های مختلف با جمعیت هلال‌احمر همکاری دارند که از این تعداد، حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر به صورت فعال و شیفتی در پایگاه‌های امداد و نجات بین جاده‌ای حضور دارند.
 
جلالی تصریح کرد: همه فعالیت‌ها به‌صورت داوطلبانه انجام می‌شود و تنها مبلغی جزیی تحت عنوان حق ایاب‌وذهاب به این عزیزان پرداخت می‌شود؛ البته در سال گذشته، تعدادی از داوطلبان دارای درجات بالای امدادی به‌صورت شرکتی جذب شدند و حقوق مشخصی دریافت می‌کنند.
 
وی افزود: فرآیند جذب نیرو‌های داوطلب دارای درجات بالای امدادی همچنان ادامه دارد و افرادی که دوره‌های تخصصی امدادی مانند امدادگری، نجاتگری و ایثار را با موفقیت طی کنند، در اولویت جذب قرار خواهند گرفت.
 
جلالی ادامه داد: در سال گذشته ۱۷۲ نفر از داوطلبان کردستانی در قالب این برنامه جذب شدند و پیگیری‌ها برای اخذ مجوز جذب بیشتر نیز در جریان است.
 
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کردستان همچنین از توسعه قابل توجه پایگاه‌های امدادی خبر داد و گفت: در سال گذشته، با تلاش همکاران و حمایت مسئولان، ۷ پایگاه ثابت بین جاده‌ای به مجموع پایگاه‌های استان اضافه شد که تا پیش از آن تنها ۱۰ پایگاه داشتیم و امروز این تعداد به ۱۷ پایگاه فعال رسیده است.
 
وی درباره تجهیزات امدادی نیز اعلام کرد: در سال ۱۴۰۴، جمعیت هلال‌احمر استان موفق به دریافت ۱۳ دستگاه خودروی کمک‌دار به‌روز مدل ۲۰۲۴ ژاپنی شده که برای نخستین‌بار در یک دهه اخیر، چنین تجهیزاتی در این سطح تحویل گرفته‌ایم، این خودرو‌ها پس از تجهیز، در پایگاه‌های امداد و نجات مستقر خواهند شد. 
 
جلالی ادامه داد: همچنین سهمیه‌ای از آمبولانس‌های پیشرفته نیز به استان تخصیص یافته که در حال آماده‌سازی و تجهیز در شرکت‌های تولیدکننده هستند.
 
جلالی در پایان از تلاش برای اخذ مجوز تأسیس دو پایگاه امدادی دیگر در استان خبر داد که در صورت نهایی شدن، ظرفیت امدادی استان بیش از پیش ارتقا خواهد یافت.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار