جلوه‌های ایثار ملت ایران در تقابل با فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه‌

در ۲ هفته حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به خاک پاک ایران اسلامی، جلوه‌هایی از ایثار ملت ایران به خصوص اردبیلی‌ها را در تقابل با فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها را شاهد بودیم.
کد خبر: ۷۵۷۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۶ - 26June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، در روز‌های سخت و دشوار جنگ تحمیلی به کشورمان مردان و زنان غیور دیار سبلان برای خدمات‌رسانی به هموطنان از جان مایه گذاشتند که نمونه‌هایی از این ایثار و گذشت را می‌توان در آیینه عزت مردمی مشاهده کرد.
جلوه‌های ایثار ملت ایران در تقابل با فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها

در حالی که مردم اردبیل با تهیه و توزیع نان نذری و صلواتی به همنوعان خود خدمت‌رسانی می‌کردند و حتی با پخت غذا و توزیع آن در بین میهمانان، مسافران و گردشگران سعی داشتند تا آرامش را به آنها بازگردانند، روح ایثار و گذشت مردم این دیار جلوه‌های دیگری پیدا کرد تا اقیانوسی از محبت و عشق به وطن و همنوع را شاهد باشیم.
 
در این شرایط سخت و دشوار همه پای کار آمده بودند تا در حد وسع و توان خود به همنوع خود کمک کنند و شهر اردبیل که از برخی حوادث و حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی در امان بود، در ۲ هفته گذشته میزبان مسافران و گردشگرانی از اقصی نقاط میهنمان بود که سعی کرده بودند در اردبیل سکونتی چند روزه پیدا کرده و امنیت و آرامش را از این دیار به نظاره بنشینند.
 
 خط تولید سنگر دفاع
 
اما در گوشه دیگری از این دیار واحد‌های تولیدی با سرعت بیشتر چرخ‌های تولید خود را به حرکت درآوردند تا در این سنگر بتوانند با تولید مضاعف به رفع نیازمندی همنوعان خود کمک کنند.
 
از واحد‌های تولید محصولات لبنی گرفته تا تولید محصولات مواد غذایی در سنگر تولید مستحکم حاضر شدند تا به حیاتی‌ترین نیاز مردم پاسخگو باشند که در این بین توزیع‌کنندگان آب‌های معدنی با بسته‌بندی‌های متفاوت سعی کردند تا بخشی از تولید خود را به صورت رایگان در بین مسافران و گردشگران توزیع کرده و به آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی در ۲ هفته گذشته کمک کنند.
 
این جلوه‌های ایثار نمود و نشانی از عشق و همبستگی ملی است که در قالب‌های مختلف نمایان شده است.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار