زاکانی: نقش مردم در مدیریت شهری بازتعریف می‌شود

شهردار تهران از اهتمام این سازمان جهت استفاده بهتر از ظرفیت‌های محلی و همکاری بین دستگاهی برای بهبود خدمت‌رسانی به مردم خبر داد.
کد خبر: ۷۵۷۹۰۵
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۳ - 26June 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، «علیرضا زاکانی» شهردار تهران در نشست قرارگاه ایران که امروز برگزار شد، بر بازتعریف نقش شهروندان در مدیریت شهری تأکید کرد و اظهار داشت: باید به نقش مردم به صورت دیگری نگاه کنیم.

زاکانی: نقش مردم در مدیریت شهری بازتعریف می‌شود

وی با اشاره به اقدامات سه‌ساله شهرداری برای بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های مردمی، عنوان کرد: حتی دارایی‌های شهرداری مانند خانه محلات نیز در این راستا در اختیار مردم قرار گرفته است.

زاکانی با تأکید بر لزوم تکمیل این مسیر، از برنامه‌ریزی برای استفاده هدفمندتر از ظرفیت‌های مساجد و مدارس به‌عنوان مراکز اجتماعی فعال سخن گفت و افزود: سرمایه اجتماعی حاصل از این رویکرد جدید می‌تواند در خدمت همه دستگاه‌ها قرار گیرد.

شهردار تهران همچنین از تلاش برای ایجاد زیرساخت‌هایی متناسب با نیاز‌های دستگاه‌هایی، چون وزارت بهداشت، اورژانس و آموزش و پرورش خبر داد تا خدمت‌رسانی به مردم روان‌تر و مؤثرتر انجام شود.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار