سوگواره شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برگزار شد

سوگواره شیرخوارگان حسینی، گرامیداشت ۱۲ کودک شهید در حمله ددمنشانه رژیم صهیونسیتی به کشورمان روز جمعه همزمان با ۹ هزار نقطه از کشورمان و ۴۵ کشور جهان با حضور مادران مشهدی و فرزندان خردسالشان در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
کد خبر: ۷۵۸۰۹۸
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴ - 27June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، در سوگواره شیرخوارگان حسینی مادران مشهدی شیرخوارگان خود را همچون حضرت سیدالشهدا (ع) به‌عنوان سند مظلومیت واقعه عاشورا بر سر دست گرفتند و شیرخوارگان حسینی خود را نذر امام حسین علیه‌السلام کردند و عهده‌دار تربیت فرزند خود برای سربازی حضرت صاحب الزمان (عج) و منجی بشریت شدند.

سوگواره شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برگزار شد

حجت‌الاسلام عبدالحسین ذاکر کارشناس مذهبی در این آیین اظهارداشت: اهل‌بیت علیهم‌السلام در هر دوره روشی برای تبلیغ داشتند همانگونه که در دوره امام باقر و امام صادق السلام، معارف را به ما رساندند، ولی در دوره امام سجاد (ع) و در موقعیت سخت و شرایط محدود بعد از شهادت امام حسین (ع) که امکان تبلیغ علنی برای دین اسلام وجود نداشت، ایشان روش تبلیغ خود را تغییر داد و از سوگواری و دعا بهره برد و اکنون شما مادران در این مراسم به این امام بزرگوار اقتدا کرده‌اید.

وی با اشاره به اینکه سند مظلومیت امام حسین (ع)، شهادت حضرت علی‌اصغر (ع)، است افزود: رژیم صهیونسیتی از مراسم شیرخوارگان حسینی به دادگاه‌های بین المللی شکایت برده است، زیرا این جلسه معنوی‌ترین نشست عزاداری امام حسین (ع) است و فلسفه این نشست، تصویری است از مادرانی که فرزند خود را در آغوش گرفته‌اند و بر حزن امام حسین (ع) گریه می‌کنند و دنیا این سوال برایش مطرح می‌شود که چرا این مادران گریه می‌کنند و آنگاه این مردم در جست‌وجوی پرسش خود به واقعه عاشورا پی می‌برند و سوال می‌کنند که مگر امام حسین (ع) چه گفت که او را به شهادت رساندند؛ از این رو اشک مادران در این مراسم تبلیغ برای امام حسین (ع) است.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: رژیم صهیونسیتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دشمن عقیده ایرانی شد و اگر نه قبل از انقلاب با رژیم پهلوی ارتباط خوبی داشت ولی اکنون مادران فرزندان خود را برای شهادت پرورش می‌دهند، زیرا امام حسین (ع) تکلیف ما را تا روز قیامت مشخص کرد و گفت هرکس با طرز فکر من زندگی می‌کند با یزید و یزیدیان بیعت نخواهد کرد.

سوگواره شیرخوارگان حسینی آئینی معنوی است که یادآور مظلومیت و شهادت حضرت علی‌اصغر (ع) است و همه ساله در اولین جمعه ماه محرم برگزار می‌شود.

در این آیین، مادران نوزادان خود را در حالی‌که لباس سبزرنگ به تن داشته و پیشانی بند لبیک یا حسین (ع) بر پیشانی دارند را به حرم مطهر رضوی می‌آورند و با نوحه‌ها و مرثیه‌های جان‌سوز یاد شهدای مظلوم دشت کربلا به‌ویژه حضرت علی‌اصغر (ع) را گرامی می‌دارند.

این همایش از سال ۱۳۸۳ در تهران آغاز و به مرور در سایر شهر‌ها نیز گسترش یافت، برای برگزاری این مراسم مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) نیز تشکیل شده است. از سال ۱۳۹۰ این همایش در بسیاری از روستاها، ۸۰۰ شهر ایران و کشور‌های دیگر گسترش یافت. در این همایش مادران و کودکان شیرخوار شرکت می‌کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار