حاجی‌صادقی: ثمره حماقت رژیم صهیونیستی احیای روح سلحشوری ملت ایران است

نماینده ولی‌فقیه در سپاه گفت: حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی، روح سلحشوری را در اقشار مختلف ملت ایران جان تازه‌ای بخشید.
کد خبر: ۷۵۸۳۵۵
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶ - 28June 2025

حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه مراسم تشییع شهدای اقتدار ملی در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، اظهار داشت: دشمن با حمله به خاک کشورمان نه‌تنها به مقصود و اهدافش نرسید، بلکه فرصت‌هایی را برای ملت ایران فراهم کرد.

نماینده ولی فقیه در سپاه: ثمره حماقت رژیم صهیونیستی احیای روح سلحشوری ملت ایران است

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی تصریح کرد: یکی از فرصت‌هایی که این جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی ایجاد کرد، فراهم آوردن میدان جدید حماسه‌سازی برای ملت ایران بود. این ملت ۴۶ سال است که حماسه‌سازی می‌کند، اما در هیچ برهه‌ای مثل امروز اینگونه یکپارچه، متحد و همدل نبوده است.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران امروز خشم مقدسی را به نمایش گذاشته که نمونه آن را در گذشته شاهد نبودیم؛ لذا این حال ملت ایران را نوعی معجزه الهی می‌دانم که به برکت این شهدا که هرکدام چهره‌ای بی‌نظیر برای تاریخ ایران بودند، نصیب ملت ایران شده است؛ لذا امروز همه باید قدرشناس این انسجام و وحدت ملی و حضور بی‌نظیر مردم بوده و خدا را شاکر باشیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره وضعیت جبهه مقاومت پس از شهادت سرداران رشید این میدان، گفت: امروز جبهه مقاومت دیگر بار جان گرفته و به‌صورت یک واقعیت عینی و قطعی ظهور و بروز یافته است؛ موضوعی که قابل انکار نیست. امروز عزیزان جبهه مقاومت باید به آیه شریفه «ولاتحنوا و لاتحزنوا» تمسک جویند.

انتهای پیام/ ۱۱۲

نظر شما
پربیننده ها