از عشق حسینی تا غرور مقاومت در برابر شیاطین صهیون

امام جمعه کلاله با بیان اینکه باید عاشورا امروز خود را بشناسیم، گفت: در جنگ ۱۲ روزه جهان شاهد عقب نشینی تحقیرآمیز آمریکا بود و ما باید روایتگر فتح باشیم و با عشق حسینی غرور مقاومت در برابر شیطان صهیون را روایت کنیم.
کد خبر: ۷۵۸۷۲۹
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶ - 29June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، حجت‌الاسلام «نجعف‌علی قاسمی»امام جمعه کلاله، اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر، مشترک میان همه ادیان است و کوتاهی در آن، عواقبش در همین دنیا گریبانگیر همه خواهد شد. این نظارت عمومی، روح همه واجبات است و قوام جامعه به آن بستگی دارد.

از عشق حسینی تا غرور مقاومت در برابر شیاطین صهیون

امام جمعه کلاله بیان کرد: امنیت داخلی و خارجی، انضباط اجتماعی و پاکی جامعه از مفاسد اقتصادی، همه و همه مدیون این واجب بزرگ است؛ واجبی که پایه، مایه، قوام و دوام همه فرائض محسوب می‌شود، این سخنان، نه فقط یک موعظه دینی، بلکه نقشه راهی برای بقا و بالندگی یک جامعه در مواجهه با چالش‌های گوناگون، از جمله تجاوزات و فتنه‌انگیزی‌های نظام سلطه بود.

قاسمی با تأکید بر فلسفه عاشورا، درس‌های جاویدان آن را برای زندگی امروز تبیین کرد و گفت: امام حسین (ع)، درس زندگی با عزت، نه زندگی به هر قیمت را به ما آموخت، او سر دادن را به ما یاد داد، نه سرافکندگی را و دست دادن در راه خدا را به ما آموخت، نه دست ذلت به دشمن دادن را و عاشورا، آغاز جریان بیداری و بیدارسازی انسانی است.

وی بیان کرد: این کلمات، تپش‌های قلب یک ملت را بازگو می‌کرد که چگونه در مکتب حسین (ع)، از خودباختگی گریخته و راه عزت را در پیش گرفته است، عاشورا تکلیف همه ما را در دو راهی‌ها روشن می‌کند، عاشورا یعنی تقابل حق و باطل برای همیشه. عاشورا یعنی مقاومت، ایستادگی، ظلم‌ستیزی، باطل‌ستیزی، پیروزی خون بر شمشیر و نهراسیدن از محاصره نظامی و اقتصادی، عمل به تکلیف و این همان روحیه‌ای است که ملت ایران، فارغ از هرگونه تفاوت ظاهری، در سایه آن، چونان بنیانی مرصوص، در برابر ستمگران می‌ایستد.

امام جمعه کلاله ابراز داشت: نبرد بی‌امان با رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان جهانی‌یان از او در ۱۲ روز حماسه در پیچیده‌ترین جنگ تاریخی نشان داد که ملت ما مکتب عاشورا درس آموخته است، جنگی که در آن، طرف مقابل تنها اسرائیل نبود، بلکه آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و ده‌ها قدرت ریز و درشت، آشکار و پنهان، با پیشرفته‌ترین و پیچیده‌ترین سیستم‌های اطلاعاتی، امنیتی، نظامی و هرچه فناوری بود، در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داشت.

قاسمی به شکست ناپذیری اراده یک ملت مؤمن اشاره کرد و گفت: ما با توان بومی، چنان ضربات سختی به دشمن وارد کردیم که آمریکا مجبور شد از پشت پرده خارج شود تا رژیم به خاک نشسته را بلند کند و علناً وارد جنگ شود و این اوج فداکاری و ایثار بود که توانست قدرت‌های جهانی را به زانو درآورد.

وی ابراز داشت: آمریکا، اما تصور نمی‌کرد ما بزرگترین پایگاه و مقر هوایی آمریکا در خاورمیانه را بزنیم، وقتی ضربات دردناکی خوردند، مجبور شدند تقاضای آتش بس کنند و جهان شاهد عقب‌نشینی تحقیرآمیز آمریکا شد.

حجت الاسلام قاسمی بابیان اینکه باید راوی‌گر این پیروزی باشیم و آن را به گوش جهانیان برسانیم، بیان کرد: ما باید روایتگر فتح باشیم، روایت مقاومت ایران پیشرفته، مستقل، مقتدر و از عزت و عقلانیت انقلابی و از حقیقت غرب باید روایت شود.

وی افزود: این همان انسجامی است که ریشه‌هایش در عشق به حسین (ع) است و شاخه‌هایش در باغ مقاومت، شکوفه داده و ثمره‌هایش، غرور و افتخار ابدی برای ایران عزیز است.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها