حجتالاسلام «یعقوب مهدوی»کارشناس مسائل مذهبی، در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس از گرگان، با تأکید بر وظیفه مبلغان، طلاب، صاحبان قلم و تریبونداران در روشنگری جامعه، اظهار داشت: وظیفه سنگینی بر دوش ماست که واقعیتها را برای مردم تبیین کنیم.
وی با بیان اینکه یزیدیان زمان ترامپ و نتانیاهو هستند، افزود: اسرائیل، آن غده سرطانی که امام خمینی (ره) فرمودند اگر همه مسلمانان یک سطل آب بردارند، آن را آب خواهد برد، مصداق بارز این سخن در روزهای گذشته بود.
این کارشناس مذهبی در ادامه به نقش کلیدی مردم در انسجام و مقاومت اشاره کرد و افزود: وحدت و انسجام مردم در جنگ ۱۲ روزه کاملاً محسوس بود.
مهدوی تاکید کرد: اقشار مختلف جامعه، از طیفهای سیاسی گوناگون، از چپ و راست، اصولگرا و اصلاحطلب و حتی افراد بیتفاوت، برای حفظ کیان، وطن، آب و خاک، کشور و ناموس به میدان آمدند که جای تقدیر و تشکر فراوان دارد.
این کارشناس مذهبی همچنین به تمایز اسلام ناب محمدی (ص) از اسلام آمریکایی اشاره کرد و گفت: آنهایی که دم از اسلام و قرآن میزنند، اما در عمل همان اسلام آمریکایی را پیاده میکنند، در کشورهای مختلفی که به نام اسلام بودند و قدمی در راه حق برنداشتند، مشخص شد.
به گفته مهدوی، در این روزها، مرز میان اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی به خوبی روشن شده است.
وی با تأکید بر اهمیت پیوند دادن وقایع کنونی و دستاوردهای انقلاب اسلامی با فرهنگ عاشورا، اظهار کرد: در ایام محرم قرار داریم و وظیفه ما این است که همه اینها را به فرهنگ عاشورا پیوند بزنیم. این انقلاب و نظام و شهدا، چیزی جز حادثه کربلا و استمرار آن در حال حاضر نیستند.
مهدوی در تشریح اهداف قیام امام حسین (ع) گفت: امام حسین (ع) فرمودند من برای پست و مقام و شهرت و شهوت و به دست آوردن مطامع دنیا قیام نکردم، بلکه برای این قیام کردم که دین جدم رسول خدا (ص) را اصلاح کنم، امر به معروف و نهی از منکر را زنده کنم و جامعه را از فساد و ظلم نجات دهم. در آن زمان اسلام در معرض خطر بود.
این کارشناس مذهبی همچنین بر لزوم تبیین این حقایق توسط اهل قلم و بیان تأکید کرد و افزود: وحدت مردم در مقابله با استکبار تجلی عاشورا است.
انتهای پیام /