استیصال نتانیاهو به زبان کاریکاتور

عجز و استیصال رژیم صهیونیستی در مقابل پاسخ‌های دندان‌شکن و پشیمان‌کننده جمهوری اسلامی ایران، سوژه‌ای برای کاریکاتوریست اردبیلی شد تا ناتوانی دشمن را در مقابل اقتدار نیروهای مسلح کشورمان به تصویر بکشد.
کد خبر: ۷۵۸۹۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۹ - 30June 2025
«فیروز اسوار» هنرمند و کاریکاتوریست اردبیلی، در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در اردبیل، با بیان اینکه هنر از بهترین ابزار‌های بیان احساسات فردی و اجتماعی است، اظهار داشت: در آثاری که با موضوع جنگ تحمیلی رژیم اسرائیل علیه کشورمان تهیه کرده‌ام، با زبان طنز و کاریکاتور، پشیمانی و بی‌تابی رژیم غاصب را به تصویر کشیده‌ام.
استیصال نتانیاهو به زبان کاریکاتور
وی افزود: اخبار منتشر شده از عمق تخریبات و تاثیرات حملات کوبنده ایران در سرزمین‌های اشغالی و همچنین پیشنهاد آتش‌بس از سوی آمریکا و رژیم جعلی اسرائیل به خوبی دست بالای ایران را در وقایع اخیر نشان می‌دهد.
 
اسوار ادامه داد: هنرمندان کاریکاتور در این شرایط، باریک بین‌تر از همیشه، بر طرف متخاصم و متجاوز متمرکز می‌شوند و واکنش‌های مردم در شبکه‌های اجتماعی نیز بیانگر همراهی احساسات و افکار عمومی با برداشت من مبنی بر تحقیر شدن رژیم صهیونیستی در جنگ با ایران است.
استیصال نتانیاهو به زبان کاریکاتور
 
این هنرمند اردبیلی در سال‌های اخیر مضامینی همچون شجاعت، پایداری و مقاومت، خشونت صهیونیست کودک کش، در تیررس بودن نتانیاهو، حذف نقشه اسرائیل در موج خون شهدای غزه، ایران قوی، اقتدار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بمباران بیمارستان و به خاک و خون کشیده شدن بیماران در غزه را در آثار خود به تصویر کشیده است.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها