پویش «نذر آزادی» در گلستان؛ ۱۶ زندانی نیازمند به آغوش خانواده بازگشتند

در اقدامی انسان‌دوستانه و در قالب پویش «نذر آزادی»، ۱۶ زندانی محکوم مالی نیازمند در استان گلستان با همت والای شاکیان، خیران و هیات‌های عزاداری از بند رهایی یافتند و به کانون گرم خانواده بازگشتند.
کد خبر: ۷۵۹۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳ - 01July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، «حیدر آسیابی» رئیس کل دادگستری گلستان،در آیینی ویژه در گرگان اظهار داشت: مجموع بدهی این ۱۶ زندانی بالغ بر ۴۲۰ میلیارد ریال بود که شاکیان با بزرگواری و گذشت، حدود ۳۵۰ میلیارد ریال از این مبلغ را بخشیدند تا گامی بزرگ در مسیر آزادی این افراد برداشته شود.
 
پویش «نذر آزادی» در گلستان؛ 16زندانی نیازمند به آغوش خانواده بازگشتند
 
وی افزود: ۱۱ میلیارد و ۸۲۰ میلیون ریال از بدهی باقی‌مانده با مشارکت خیران نیک‌اندیش و حمایت ستاد دیه استان تأمین شد. مابقی بدهی نیز به‌صورت اقساطی توسط مددجویان پرداخت خواهد شد تا بار سنگین بدهی از دوش آنها برداشته شود.
 
رئیس کل دادگستری گلستان با اشاره به تلاش‌های مستمر برای آزادی زندانیان غیرعمد، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، با همکاری اعضای شورای حل اختلاف، صلح‌یاران، خیران و ستاد دیه، ۹۴ زندانی محکوم مالی در گلستان آزاد شده‌اند.
 
وی همچنین از بررسی پرونده‌های سایر مددجویان در جلسه اخیر ستاد دیه استان خبر داد و افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، شرایط برای آزادی ۳۸ مددجوی دیگر نیز فراهم شده است و امیدواریم به‌زودی شاهد بازگشت آنها به جامعه باشیم.
 
آسیابی با اشاره به وضعیت کنونی زندان‌های استان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، ۲۱۱ زندانی غیرعمد در زندان‌های گلستان چشم‌انتظار کمک‌های خیران هستند. با فرا رسیدن ماه‌های محرم و صفر، پویش «نذر آزادی» و شعار «به حرمت امام‌حسین (ع) می‌بخشم» فرصتی طلایی برای مشارکت در این اقدام خداپسندانه فراهم می‌کند.
 
وی با دعوت از مردم نوع‌دوست گلستان برای پیوستن به این پویش، تأکید کرد: هر کمک، هرچند کوچک، می‌تواند زندگی یک انسان و خانواده‌اش را دگرگون کند. مشارکت در این حرکت خیرخواهانه، نه‌تنها به آزادی زندانیان نیازمند کمک می‌کند، بلکه جلوه‌ای از فرهنگ ایثار و همدلی را در جامعه ترویج می‌دهد.
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار