نامه اعضای کنگره به روبیو برای پایان محاصره غزه

۱۹ عضو کنگره آمریکا در نامه‌ای به وزیر خارجه این کشور خواستار پایان فوری محاصره نوار غزه و ورود کمک‌ها به این باریکه شدند.
کد خبر: ۷۵۹۲۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰ - 01July 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، ۱۹ عضو کنگره آمریکا در نامه‌ای به «مارکو روبیو» وزیر خارجه این کشور خواستار پایان فوری محاصره نوار غزه و ورود کمک‌ها به این باریکه شدند.

نامه اعضای کنگره به روبیو برای پایان محاصره غزه

در این نامه آمده است: «ما از استفاده از کمک‌های بشردوستانه و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی علیه فلسطینیان در نوار غزه خشمگین هستیم».

شبکه «الجزیره» به نقل از این نامه گزارش داد: «ما خواستار بازگرداندن بودجه آمریکا برای آژانس کاریابی و امدادرسانی سازمان ملل به فلسطینی‌ها (آنروا) و آتش‌بس فوری و دائمی در غزه هستیم».

اعضای کنگره افزودند: «بنیاد به اصطلاح بشردوستانه غزه، متشکل از پیمانکاران نظامی، نتوانسته است استاندارد‌های اولیه برای توزیع کمک‌ها در غزه را رعایت کند».

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار