وظیفه نخبگان در بحران‌ها، امیدبخشی و جلوگیری از فرسایش روانی جامعه است

عضو هیئت علمی دانشگاه منابع طبیعی و علوم کشاورزی گرگان، مسئولیت اصلی نخبگان و خواص در شرایط بحرانی را امیدآفرینی، مدیریت روانی جامعه و کاهش تنش‌ها برشمرد و گفت: بازگرداندن آرامش و مقابله با فرسایش روانی مردم، اولویت نخبگان است.
کد خبر: ۷۵۹۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷ - 01July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، «احمد تقی زاده سرائی» عضو هیئت علمی دانشگاه منابع طبیعی و علوم کشاورزی گرگان، ضمن محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک ایران و کشتار برخی فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شماری از زنان و کودکان، پاسخ نیرو‌های مسلح ایران به این تجاوز را حق مسلم و قانونی ملت ایران دانست که به‌صورتی قاطعانه عملی شد.
وظیفه نخبگان در بحران‌ها، امیدبخشی و جلوگیری از فرسایش روانی جامعه است
 
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار دانشگاه‌ها در مواجهه با جنگ و بحران‌های اخیر اظهار داشت: دانشگاه و اساتید می‌توانند با تولید دانش و تحلیل علمی به جامعه کمک کنند تا ابعاد بحران را بهتر درک کرده و تصمیمات آگاهانه تری بگیرند. 
 
عضو هیئت علمی دانشگاه منابع طبیعی و علوم کشاورزی گرگان، بزرگ‌ترین مسئولیت نخبگان و خواص در زمان بحران را امید بخشی و مدیریت بحران دانست و افزود: در وهله اول مهم‌ترین مسئولیت ما کاهش تنش و بازگرداندن آرامش به فضا است از طرف دیگر وظیفه ماست که با دلگرمی دادن به یکدیگر و ترویج آرامش از فرسایش روانی جامعه جلوگیری کنیم.
 
تقی زاده با بیان اینکه در شرایط بحرانی رسانه‌ها با جهت‌دهی به اطلاعات و تفسیر رخدادها، نقش مهمی در شکل‌گیری افکار عمومی دارند، گفت: رسانه‌ها می‌تواند مسیر نگاه مردم به یک بحران را تعیین و حتی بر واکنش‌های اجتماعی تأثیر مستقیم بگذارند.
 
وی با تاکید بر اینکه صداوسیما به دلیل نفوذ گسترده و جایگاه ویژه‌ای که بین مردم دارد می‌تواند نقش پررنگتری در مدیریت فضای روانی جامعه و شکل گیری افکار عمومی ایفا کند، افزود: این رسانه با استفاده از ظرفیت‌های گسترده خود در اطلاع‌رسانی و ایجاد همدلی سهم قابل توجهی در آرام‌سازی جو عمومی و تقویت روحیه مردم دارد. 
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار