مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بوشهر خبرداد؛

رونق فروش محصولات مددجویان بوشهری

«محبی»گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه با فروشگاه‌های اینترنتی معتبر فروش محصولات مددجویان بوشهری در فضای مجازی رونق می‌یابد.
کد خبر: ۷۵۹۳۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۷ - 01July 2025

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، «فرید محبی» مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر صبح امروز در نشست بررسی تولید محصولات مددجویان و بازاریابی برای فروش تولیدات با تأکید بر اهمیت بازاریابی و فروش تولیدات مددجویان اظهار داشت: بازاریابی و فروش تولیدات و خدمات یکی از مهم‌ترین ارکان پایداری طرح‌های اشتغال است که منجر به توانمندی اقتصادی خانواده‌های تحت حمایت می‌شود.

رونق فروش محصولات مددجویان بوشهری

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این زمینه تصریح کرد: کمیته امداد در سال‌های اخیر با برگزاری نمایشگاه‌های فیزیکی و مجازی، ایجاد غرفه در پلتفورم‌های پرترافیک و ثبت نشان تجاری، گام‌های مؤثری در معرفی و فروش محصولات مددجویان برداشته است.
 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر با اشاره به تغییر الگوی خرید در جامعه افزود: با توجه به تغییر نگرش‌ها و افزایش خرید‌های اینترنتی، کمیته امداد نیز با انعقاد تفاهم‌نامه با فروشگاه‌های معتبری مانند دیجی‌کالا و باسلام، بستر لازم برای حضور مددجویان در فضای مجازی را فراهم کرده است.
 
محبی از اجرای برنامه‌های ویژه بازاریابی و فروش محصولات مددجویان در فضای مجازی خبر داد و خاطرنشان کرد: در سال قبل بیش از ۱۰۰ طرح اشتغال‌زایی مددجویان کمیته امداد استان بوشهر از طریق پلتفورم‌های مجازی محصولات خود را به فروش رساندند و در سال جاری نیز برنامه‌ریزی برای اضافه کردن طرح‌های جدید در دستور کار قرار دارد.
 
وی با اشاره به برنامه‌های نوین بازاریابی و فروش محصولات مددجویان در پلتفورم‌های مجازی اضافه کرد: با انعقاد تفاهم‌نامه با فروشگاه‌های اینترنتی معتبر فروش محصولات مددجویان بوشهری در فضای مجازی رونق می‌یابد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار